Yorumun İcin Teşekkür ederim İlerleyen zamanlar Deneyeceğim onu Gelen cevaplar üzerineböyle şeyler bendede oluyodu bazen bilgisayar ekranı rengarek oluyodu bi kere benim pc de donmuştu kapatmak zorunda kaldım sonra açmaya çalinica acılıyodu maviekran yiyordum kapaniyodu yenden hep böyle oldu 1 saat falan arada bazen menü geliyodu sistem geri alma falan format tir falan diye sistem geri aldim 1 hafta öncesine aldi sonra düzeldidiydi sonra pcyi kapattiğimda yenden oldudu yeniden geri almiştim düzeldidi düzelmezse format at sana tavsiye
hocam ekran kartını silip nasıl yüklüyebilirim acaba veyada silmeden yüklesem sorun olurmu ?Eğer ekran kartın devreye girmediyse çözünürlük değişmez. Kaldı kis enin hala o düşük modda çalışma sebebin (ya da sistemin öyle yapması) sürücünün kurulmadığına delalet eder. Yaptıklarını bir daha gözden geçir. /etc/X11/ altında eskiye ait bir yedek xorg.conf dosyası da vardır, gerekirse onu da kullanmayı deneyebilirsin. Ekran kartını tekrar yükleyerek sorunu çözebilirsin, bağlılığını kaybettiği için sürekli farklılık yaratması gayet doğal. Yedek conf dosyasına ulaşabilir ya da direk ekran kartını tekrar silip yükleyebilirsin. İyi forumlar
kardeşim Bilgisayarım'ın üstüne gelip sağ tıkla ordan özellikler'e bas. Sonra donanım-->aygıt yöneticisi--> ekran bağdaştırıcısı na bak bende hata yazısı cıkmış şimdi gordum şu hatayı aldım ben Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)Kardeşim bende aynı hata alıorum dene dim olmadı format mı atayım acaba
Şu an ekran kartın işlev görmediği için hata alıyorsun, ekran kartını silip tekrar orj driver yüklediğinde tekrar başlatırsan hiçbir sorun kalmaz. Kaldırmadan yüklersen hata alma şansın tekrar artar, dediğimi denedikten sonra tekrar yaz olmazsa driverları bulur o şekilde hallederiz. Ama önce söylediklerimi yap.hocam ekran kartını silip nasıl yüklüyebilirim acaba veyada silmeden yüklesem sorun olurmu ?
etc/x11 dosyasını bulamadım birde fazla anlamıyorum yorumuc icin teşekkürler
hocam birde bilgisayarım özellıklerınden donanımdan ekran kartı surucusune baktıgımda şu yazıyor : Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)
Şu an ekran kartın işlev görmediği için hata alıyorsun, ekran kartını silip tekrar orj driver yüklediğinde tekrar başlatırsan hiçbir sorun kalmaz. Kaldırmadan yüklersen hata alma şansın tekrar artar, dediğimi denedikten sonra tekrar yaz olmazsa driverları bulur o şekilde hallederiz. Ama önce söylediklerimi yap.
Uyumluluğunu söylemiş zaten sana, uyumlu olan sürümü yüklemen gerekiyor. Win sürümü ile eşleşmesi gerek.Ekli dosyayı görüntüle 50549
hocam bu hata ile karşılastım aygıt yonetıcısınden kaldırdım yazılımı ama bu sefer yuklenmıyor
rica ederimYorumun İcin Teşekkür ederim İlerleyen zamanlar Deneyeceğim onu Gelen cevaplar üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?