Bilgisayarımda garip şeyler oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese merhaba. Önce LoL kendi kendine eu west e geçti. Sonra opera ile aliexpresse girince rusça gözüktü. Dün ankarada google hesabıma girildi fakat o kişinin abim olduğunu düşünüyorum. Sıkıntı ne acaba? LoL'de 0 fpsler falan başladı yani hiç böyle bir şey olmamıştı daha önce. Şimdiden teşekkürler.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
trojen yemiş olabilirsin ayarlardan sıfırlay tıkla dosyalarımı sakla de ve bunalrı yapmadann öcne steamdeki oyunları yedekle sonra deidğim şekidle sıfırla sıfırlama bitince winrar,ekran kartının dirverını,java ve buun gibi basit uygulamaları geri yükle kur bir sıkıntı olmaz hem oyunlarında gitmeden virüsden kurtulursun trojen olmasa bile bir virüs var belliki boşa antivürs programı deneme ben kendim crypterlı trojen yapıyorum ve virüs programları algılamıyor böylece her türlü iş yapılıyor sen dediğimi yap kurtul eğer çok sağlam bir virüs değilse kolayca krutulursun

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisayarının Dilini Ve Bölgesini Düzelt. Sorun Çözülmez ise Virüs Taraması Yap. Sorun Yine Çözülmez ise Son Çare Format.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bilgisayar bölge ve dilimle bir alakası yok arkadaşlar ve format önermeyin. Formatsız da düzelebiliyor çoğu şey. Önce comodo ile bir tarama yapıcam sonra windows u güncelleyecem. Teşekkürler yorumlarınız için

Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Internetinin var ise sarı kablosunu çek modemden yok ise modemi kapat. Sonrasında tekrardan L.O.L girmeyi dene. Eğer aynı şeyler tekrarlanmıyorsa sen trojan yemişsindir.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Trojen olabilir çeşitli trojan temizleme programları kullan hayla olmazsa adnvanced system care uygulaması ile bilgisayardakı hataları denetle olmaz ise format at fakat c:/ diskini temizleyerek yap

Üye
8 HİZMET YILI
Tarayıcının dilini değiştir Chrome için sağ üstteki 3 noktalı şeye tıkla sonra Ayarlara bas sol üstte 3 çizgi var alt alta ona tıkla Başlangıçta nın altındaki Gelişmişe girip Dile bas ve ordan düzelt
Virüs taraması yap ve eğer gerekirse Bilgisayarına şifre koy, E postanın şifrenide değiştir.LOL deki sorun tozu temizleme sıklığına göre değişebilir yada biri senden gizli grafikleri değiştirmiş olabilir. Ayrıca abine cidden yüzünede sor girmişse (abi sana kızmayacağım dersen söyler)sanada söyler.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Yorumlar için teşekkürler. Comodo ile tam tarama yaptım. Sorun gözükmüyor. Trojan olduğunu düşünmüyorum çünkü youtube dan mp3 için indirdiğim müziklerden başka bir şey yok. Konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...