Bilgisayarımda Keylogger Olduğunu Nasıl Anlarım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bilgisayarımda keylog var mı yok mu bunu nasıl anlayabilirim ve tek çözüm format atmak mı ?

its all an illusion
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
keylogger tespit yöntemi yaz nete çıkar burda ayrı bi konu açmak lazım onun için ayrıntılı çünki

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bununla ilgili bir thread var forumda, ona bir bak derim

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bazı keyloggerler boyutları küçük olur görev yöneticisinde bile farkedemezsin bazıları büyük olur görev yöneticisinde farkedilir fakat çoğu virüs programı keyloggerleri algılayamıyor malesef senin bile anlaman zor gibi tek tek kontrol etmek şart veya uğraşamam diyorsan pcnde değişik şeyler görüyorsan mause oynatması yada kasma yada görev yöneticsiinde işlemciyi zorlayan birşey direk format at hiç uğraşma

Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
keylogerı tesipit etmek biraz sıkıntı eğer bir şüphen varsa iyi bir antivürüs indirip cihazı tam taramaya al ama bana kalırsa butun diskelri sıfırla pc de sıfırlaman

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Forumda bununla ilgili dün bir konu açılmıştı fakat bulamadım şimdi. Tek çözüm format değil tabiki fakat en garantilisi.

Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
anladım önerileriniz için tek tek teşekkür ederim sağolun

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardeşim eyer kaliteli bir keyylogger sa algılıyamaz pc bence emin olman için format atmanı tavsiye ederim ben öle yapıyorum

1337
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Birisine keylogger atmıştım, yaklaşık 2 ay boyunca izledim. Kredi kartı gibi bilgilerini çaldım, fakat 19 nisandan beri bilgi alamıyorum kişiden, fark etti galiba keylogger'i. :D
(Keyloggeri attığım kişi PKK'ya destek veren bir kaç aptal)

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bilgisayarımda keylog var mı yok mu bunu nasıl anlayabilirim ve tek çözüm format atmak mı ?
İyi bi antivürüs programı indir hatta 2-3 tane saglam indir,ayrı ayrı iyi bi tarat,sonra görev yöneticisine bi bak orda fazladan cpu felan yiyen varmı. Hiç ugrasamam diyosan dosyaları yedek al,iyi bi format at kafanda kalmasın

Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
teşekkür ederim bilgiler için atmayın kimseye günahtır :D

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Check through the task manager. click process. there see a name that is foreign to you. usually small in size. if you have found it right click right then force close or end task.
I hope this will be the solution for you.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bence bu konuyu bilen birine sor mesela yazılım güvenlik uzmanlarına veya herhalde shift delete bulabilrisin
belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...