Çözüldü Bilgisayarımda sürekli çoğalan bir işlem var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar lütfen bakın böyle bende birşey var görev yöneticimde cıkıyo bunlar coglaıyolar 7 tane gördüm cogaldıkca pc yavaş yavaş kasmaya başlyo böyşe 2 3 mb yediyine bakmayın
260mb ye kadar cıkıyo 1 tanesi virüs sanırm yeni simdi anti virüs programı indirip taratıcam bunları yazarken 3 oldu ne oldugunu bilen varsa lütfen yazsın hepsini kapatınca mavi ekran vermiyo
ne olduguna dayir bi fikrim yok fikri olan söylesin lütfen zamanla cogalıyo avirayı indidim şimdi denicem

dosya konumuna baktıgımda system32nin içinde olan svchost u gösteriyo silinmiyoda ama cogalıyo sebebini bilen yassın acil

Kendi kendime cözdüm eyw

Son düzenleme:
Çözüm
hayıor arkadaşlar bu windowsun kendi bsyi herhalde kendi kendine coglaıyodu bende msconfigden başlangıc öglerini yükleyi kadlırdım ardından anti virüs programını indirdim 13 tane ögeyi kaldırdı sonra düzeldi artık eskisi akdar yewmio
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kopyalamalı virüs olabilir tavsiyem c diskine format atıp temiz kurulum yap anti virus programıylan temizlesen bile bilgisayarın önceki gibi performanslı olmayabilir

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hayıor arkadaşlar bu windowsun kendi bsyi herhalde kendi kendine coglaıyodu bende msconfigden başlangıc öglerini yükleyi kadlırdım ardından anti virüs programını indirdim 13 tane ögeyi kaldırdı sonra düzeldi artık eskisi akdar yewmio

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam virüstür muhtemelen seni format kurtarır
Post automatically merged:

Kanka durmadan 1 işlem var isimsiz baktımda null yazıo isimde bu zamanla cogalıyodu ilk başlarda fazla yenmio 40 dakka sorna bundan 8 tane oluyo 250mb yiyo tamesi yawas yawas pc yi kastıyıyo o kanka
İlk defa böyle bi sorunu duydum enteresan

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka şöyle pek anlayamadım yazdığın şeylerden ama bi virüs sistem dosyası açıyordur hiçbir işe yaramayan sürekli bir şekilde windows başlangıçına regeditten bi bak istersen veya klasöründen değişik kullanmadığın bi program başlangıçta açılıyorsa muhtemelen odur bazıları böylede düzelmiyor format en iyisidir herkesin dediği gibi format en son çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...