Malwarebytes Anti-Malware Kurup Tarama Yapmanı Öneririm Yardım Ettiysem Ne Mutlu Bana
Cmd, Görev yöneticisi, Kayıt defteri, Antivirüs gibi programlara engel olan benim bildiğim Rookit virüsleri olur.
Keylogger, Trojan, BackDoor gibi.
Şimdi eğer indirebiliyor isenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapindir, tarat. Kendim kullandığım ve memnun kaldığım bir program.
Ayrıca Malwarebytes indirip taratıp temizlesen de temizlemesen de Kaspersky'ın özelliği olan "Rescue Disk" olayını denemeni tavsiye ederim.
Başka bir pc'den "Rescue Disk"i USB'ye kuruyorsun sonra virüs bulaşan pc'ye USB'yi takıp öyle temizliyorsun.
İnternet te "Rescue Disk"i araştır detaylı anlatımlar mevcut.
arkadaşlar hiçbir .exe dosyası açılamıyorArka kapı virüsüne benziyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu programı bir dene bir ihtimal tespit edebilir.
Büyük ihtimal o virüs bilgisayarında ki tüm exe'lere bulaşmıştır. Format atmaktan başka bir çare yok gibi dostum.arkadaşlar hiçbir .exe dosyası açılamıyor
Büyük ihtimal o virüs bilgisayarında ki tüm exe'lere bulaşmıştır. Format atmaktan başka bir çare yok gibi dostum.
önerin için teşekkürler bunu mutlaka deneyeceğimHayır "Rescue Disk" yöntemini deneyebilir, dediğim gibi başka bir bilgisayarda bunun kurulumunu USB'ye yaparak kendi bilgisayarına takıp temizleyebilirsin.
Formatsız tek yöntem bu gibi denemeni tavsiye ederim.
Masaüstümü laptopmu ?@DemonSamurai Maalesef malwarebytes bile çözemedi güvenli moddan girip kullandım hala sorun aynı
masaüstüMasaüstümü laptopmu ?
Maalesef açılmıyorgpedit.msc yazabiliyormusun başlata
Bu açılıyorsa çözülebilir
Görev Yöneticisini Açmak İçin
Başlat>AramaKutucuğu"gpedit.msc">Kullanıcı Yapılandırması>Yönetim Şablonları>Sistem>CTRL ALT DEL Seçenekleri>görev yöneticisini devre kaldır (Çift Tıkla) ve Devre Dışı Bırak Sonra Tamam de
Post automatically merged:
Kayıt defterini açmak için
Başlat/Çalıştır ı aç "gpedit.msc" yaz ve tamam de. Grup İlkesi gelir sırasıyla Kullanıcı Yapılandırması/
yönetim sablonları/sistem (kayıt defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle )seçeneği üzerine iki kere tıkla "yapılandırılmadı" seçeneğini etkinleştir uygula tamam
uzun uğraş sonucunda çözümü buldum
Hehangi bir arkadaşının bilgisayarına tam korumalı virüs programı indirmelisin sen ciddimisin diyeceksin fakat avast ve malwarebytes bu iş için birebir avast virüs gibi birşey bilen bilir , ama en iyi yönü ise her işlemi tarayıp ( hoop temiz , devam abim ) gibi işlem ile pc yi tamamen güvende tutması diğer eksisi ise pc yi kastırıyor bu işlem ama bu durumda pc temiz kalır devam , şimdi avast ve malwarebytes kurulduktan sonra diğer pc ye senin hard diski takıp önemli dosyaların ( varsa kopyala ) ardındanda arkadaşının pc sinden format indirip format atarken senin asıl hard diski seç ordan formatlamış olursun yada önemli dosya yoska kendinde formatlarsın . Edit şimdi okudum hay formatlamış boşuna yazdık neyse silmeyeyim bari .
yok boşuna yazmadın bu yazını kopyalıyacağım uğraşların için teşekkür ederimT
Hehangi bir arkadaşının bilgisayarına tam korumalı virüs programı indirmelisin sen ciddimisin diyeceksin fakat avast ve malwarebytes bu iş için birebir avast virüs gibi birşey bilen bilir , ama en iyi yönü ise her işlemi tarayıp ( hoop temiz , devam abim ) gibi işlem ile pc yi tamamen güvende tutması diğer eksisi ise pc yi kastırıyor bu işlem ama bu durumda pc temiz kalır devam , şimdi avast ve malwarebytes kurulduktan sonra diğer pc ye senin hard diski takıp önemli dosyaların ( varsa kopyala ) ardındanda arkadaşının pc sinden format indirip format atarken senin asıl hard diski seç ordan formatlamış olursun yada önemli dosya yoska kendinde formatlarsın . Edit şimdi okudum hay formatlamış boşuna yazdık neyse silmeyeyim bari .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?