Üye
Vallaha bilemiyorum yemiş olabilirim peki yediysem nasıl çözebiliriz ya daha önce bilgisayarda mining falan yazılı dosya gördüm ama silip geçmiştim.knk bende de aynı ekran kartı var sorun yaşamadım, btc miner virüsü yemiş olma ihtimalin var mıdır?
KasperSky ile bilgisayarını tara. Gerekirse premium olanını al. Yada kesin çözüm format.Vallaha bilemiyorum yemiş olabilirim peki yediysem nasıl çözebiliriz ya daha önce bilgisayarda mining falan yazılı dosya gördüm ama silip geçmiştim.
Bilgisayarı dün formatladım ginede yapsam bir çözüm olur mu ?Görev yöneticisi kapalıyken ve açıkken fps değerlerini karşılaştırarak vürus var mı yok mu anlamıştım görev yöneticisini açınca kendini kapatıyordu(40fps=>160fps). Virüs taraması ile geçer dostum KasperSky öneririm.
Bios u sanırsam 1 ay önce olması lazım güncellemiştim ginede kontrol etsem mi ?antivirüs ile tara driverbooster ile güncelle bios una güncelle
genellikle böyle düşüşler windows güncellmesinden sonra cs de bazen 20 fps 50 fps kadar bende de oluyordu
knk öncelikle virüs yemişsindir büyük ihtimalle antivirü programını aç taramaya başlat bişey çıkmazsa pc ni karantinaya al ztn orda garanti çıkarVallaha bilemiyorum yemiş olabilirim peki yediysem nasıl çözebiliriz ya daha önce bilgisayarda mining falan yazılı dosya gördüm ama silip geçmiştim.
Hocam Driver Booster gibi programlar iyi değil aksine zararlı diyorlar şuan bilgisayarım format atılmış durumda zaten ekran kartı driverlerim de yüklü aynı şekilde oyunlarda Driver booster kursam sorun olur mu daha önce kurdum tarattım ve Wifi adaptörüm çalışmamaya başladı gibi gibi sorunlar yüzünden format atmak zorunda kalmıştım gine aynısı olur diye şüpheleniyorum.format atmak direk kesin çözüm olacaktır virüs programları bazen sistem dosyaları içine yerleşen virüs .bat ları göremeyebilyor bu yüzden temiz formatını at direk driver pack kur tüm driveri ordan otomatik hepsini seç kur de hepsini kursun sonra driver booster indir onunla da drivlerleri güncelle keyfine bak
arkadaşın sorumu GPU yalnız çakışan 2 tür html driveri olabilir ya da ekran kartının gücünü kesip tasarruf moduna getiren bir pil yönetimi reg dosyası olabilir buna ne dersiniz peki ? bunları yaptıktan sonra kaspersky ile pc yi bir defa taratsa zaten aldığı zararı 5dk da kapatırHocam Driver Booster gibi programlar iyi değil aksine zararlı diyorlar şuan bilgisayarım format atılmış durumda zaten ekran kartı driverlerim de yüklü aynı şekilde oyunlarda Driver booster kursam sorun olur mu daha önce kurdum tarattım ve Wifi adaptörüm çalışmamaya başladı gibi gibi sorunlar yüzünden format atmak zorunda kalmıştım gine aynısı olur diye şüpheleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?