bilgisayarımdaki hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
beyler pubg lite hilesini açıyorum ve pubg liteye giriyorum pc mavi ekran veriyor var veya benim pcmin donanımından dolayımı söylerseniz sevinirim birde sadece pcemde pubg lite ve hileyi indirdim ve açtım direk sağ altta bana tehdit bulundu dedi hilede trojanmı var cevaplarsanız sevinirim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
beyler pbg lite hilesini açıyorum ve pbg liteye giriyorum pc mavi ekran veriyor var veya benim pcmin donanımından dolayımı söylerseniz sevinirim birde sadece pcemde pbg lite ve hileyi indirdim ve açtım direk sağ altta bana tehdit bulundu dedi hilede trojanmı var cevaplarsanız sevinirim
hilede trojan yok defenderi kapa hile programı olduğu için öyle girer mavi ekran hatası büyük ihtimal pc den dolayı onun cözümlerini görmüştüm ben youtubeda vardı diye hatirliyorum bi bak ora eğer bi hilede hata aliyorsun bu konuya bakabilirsin: https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hilede trojan yok defenderi kapa hile programı olduğu için öyle girer mavi ekran hatası büyük ihtimal pc den dolayı onun cözümlerini görmüştüm ben youtubeda vardı diye hatirliyorum bi bak ora eğer bi hilede hata aliyorsun bu konuya bakabilirsin: https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/
pcme baktm sorun yok hilede trojan var windwısdna iyimi biliyonuz
Post automatically merged:

sistemsel sorun olabilir desteklemiyordur
hilenindemi desteklemesi var artık eqewewqwqe

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
sana syole dıyım knk sımdı hıleler 3 cu part oldugu ıcın sen ılk guvenlık duvarı kpa yanı antıvurıs programını ondan mavı dedın ya ıste orda nıye oldugunu acıklyıım sımdı bu hılerler 3 part oldugu truva olarak gozukyuo oyuzden dırek pcyı yenıden baslatıyo sonra sılyıo anlatmak ıstegım bu a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...