Üye
söylemedi kendim baktım ana kartım 80 e 87 ye gördüm en son o derecelere çıkıyorHangi parçanın ısındığını söyledi? sadece kasayla çok büyük bir ısı farkı elde edemezsiniz kaç derecelere çıkıyormuş?
Ekran kartı modeli nedir Ona göre mining yapılmış olabilir veya bilgisayar virüs kapmış olabilir veya çok tozlanmış bile olabilir veya darboğaz bile yapıyor olabilirsöylemedi kendim baktım ana kartım 80 e 87 ye gördüm en son o derecelere çıkıyor
Sorun sadece anakart ise güzel bir kasa ve işlemci ekran kartı macunlarını sürerek ısıyı azaltıp genel bi düşüş sağlayabilirsiniz. sorun ekran kartında ise uv, işlemci de ise soğutucu öneririmsöylemedi kendim baktım ana kartım 80 e 87 ye gördüm en son o derecelere çıkıyor
dar boğazdan kapanırmı hocam fx 8350 4.0ghz ve sapphire nitro rx 580 ekran kartım var dar boğaz oldunu düşünüyorum ama 80 fps aldığım bir oyundan of hocam bilemiyorum yaEkran kartı modeli nedir Ona göre mining yapılmış olabilir veya bilgisayar virüs kapmış olabilir veya çok tozlanmış bile olabilir veya darboğaz bile yapıyor olabilir
darboğaz olur ama darboğazdan ısınma cpu'da olur ancakdar boğazdan kapanırmı hocam fx 8350 4.0ghz ve sapphire nitro rx 580 ekran kartım var dar boğaz oldunu düşünüyorum ama 80 fps aldığım bir oyundan of hocam bilemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?