Hangi anti virüs programını kullanıyorsun? Kaspersky ve IObit Malware Fighter ile taratıp tekrar dener misin
Hangi programla?
O programa neden para verdinMcAfee (Ücretli Lisans)
O programa neden para verdinNeyse malwarebytes ile tarat herşeyi buluyor
İsim olmayanların virüs olduğunu nereden çıkartıyorsun anlamadım? Ayrıca AdwCleaner ve MalwareBytes ile bir tarat bilgisayarını.
Hangi anti virüs programını kullanıyorsun? Kaspersky ve IObit Malware Fighter ile taratıp tekrar dener misin
bence direkt format attır kardeşim sen o pc ye
Post automatically merged:
bence program çop bu aradasöylim dedim de ondan geri geldim
Kardeşimo önemli dosyaları bi USB'ye falan taşı sonra format attırArkadaşlar, Tarayıcıya Malware vb. Birşey Taratınca TARAYICI KENDİNİ KAPATIYOR! Virüse Koruma Eklemişler
Olum dye yada flasha kaydedip format atmak çok mu zor yhawalwarebytes kullanabilirsin atmıcaksan
Kardeşim Boş Yapmayın Artık !Kardeşimo önemli dosyaları bi USB'ye falan taşı sonra format attır
Kardeşim Boş Yapmayın Artık !
Yukarda Söylemişim İşte FORMAT ATAMAM!
virüs nerden bulaştı bi pc ni tarat istersen şu adresten : virüs total buarada öd
Windows 10 Pro KullanıyorumSöylemiştim, bir daha söylüyorum. AdwCleaner + Malware Bytes ile taratmanı öneririm. Ayrıca Windows 7 veya daha düşük bir işletim sistemi kullanıyorsan mutlaka ComboFix ile de tarat.
Dostum bizim arkadaşta aynını yaşadı.Yüklemek için o Malware Programlarının adını değiştirerek yaz mesela : Falware veya Maware filan yaz.Yada türkçe yazKardeşim Boş Yapmayın Artık !
Yukarda Söylemişim İşte FORMAT ATAMAM!
bunu bılıyorum bu rat işi rat yemıssın njrat vede rat ın sahıbı kıll task manager kıll process manager işlevini uygulamıs o dosya system 32 nın ıcıne gomulup svchost ısmınde olusmustur %80 ıhtımal (format atmanı onerırım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?