Bilgisayarımdan artık verim alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yani kısacası eskisi gibi hızlı çalışmıyor sürekli bi takılmalar falan oluyor ne gibi bir çözüm önerirsiniz ?

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
pc ni temizleme programıyla silmeyi dene pc tozlanmışdır temizletdir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben laptop kullaniyorum komple içini açıp diş fırçasıyla temizledim macunu yeniledim fanları temizledim üstüne birde format attım canavar gibi oldu.2-3 ay da bir tekrarla

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
ben laptop kullaniyorum komple içini açıp diş fırçasıyla temizledim macunu yeniledim fanları temizledim üstüne birde format attım canavar gibi oldu.2-3 ay da bir tekrarla

2-3 ayda bir tekrarlamaya gerek yok, senede bir bile yapılsa kafii hocam. Bizdeki mantık alalım koyalım kenara kullanalım oluyor pek bakıma önem vermiyoruz genelde. Kaliteli bir macun kullandığınız sürece etkisini öyle kolay kolay kaybetmiyor. :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kasa iciyle olmaz sanırım ekran kartı işlemci vs uygunlugu onemli
Post automatically merged:

yinede temizleme yöntemide denebilir
Post automatically merged:

yanmış ekran kartını kullanamassın be kardeşim :))

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2-3 ayda bir tekrarlamaya gerek yok, senede bir bile yapılsa kafii hocam. Bizdeki mantık alalım koyalım kenara kullanalım oluyor pek bakıma önem vermiyoruz genelde. Kaliteli bir macun kullandığınız sürece etkisini öyle kolay kolay kaybetmiyor. :)
doğru dedin başkan alalım kullanalım sonra yavaşlayınca ne olacak bu diyoruz bende öyleydim baktım bilgisayarcıya çok para veriyorum dedim bu böyle olmaz netten araştırıp kendim yapmaya başladım

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
doğru dedin başkan alalım kullanalım sonra yavaşlayınca ne olacak bu diyoruz bende öyleydim baktım bilgisayarcıya çok para veriyorum dedim bu böyle olmaz netten araştırıp kendim yapmaya başladım

En iyisi hocam. Bigisayarcıların çoğu ölücü ne koparsam kâr mantığında adam gibi yaptıklarıda yok bişeyi en iyisi öğren aç içini evde kendin temizle.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
windows update kapa defender i kapa arkada çalışan boş şeylerdir bunlar onun dışında çalıştırdan temp %temp% yi kapa

✔ Verified User
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
En temizi format ve Donanım içi detaylı temizlik. Özellikle fan kısımlarını iyi temizle. Yazılım haricinde yeterli soğutma işlemi olmadığı zaman da aşırı ısınmadan dolayı veri akışı yavaşlar ve bozuluma uğrar bu da sana eksi olarak yavaşlık ve donma problemleri olarak geri döner. Temizliğini ve formatını iyice yap derim

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok Format Atan Birisiysen Normal Olabilir Çünkü Ben Baya Format Atıyorum Pcye Benimde Seninle Aynı Sorunum Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...