Bilgisayarımı bozmam için Tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarım 2012-2013 yıllarından kalma normalde asla böyle birşey yapmam ama ne oyun oynayabiliyom ne film seyrediyom

Özelliklerim=
Ram=4gb (3.81 gb kullanılabilir)
İşlemci= İnter(R) Pentium(R) CPU B960 @ 2.20GHz 2.20 GHz
Sistem türü = 64 Bit
Ekran kartı hafızası= 128mb
Ekran kartım normalde 2 gb dı arkadaşlar ilk tamire verdimizde ben bilgisayarı düşürmüştüm bu nedenle parçaları babam deyiştirin dedi ve 
Adam gitmiş ekran kartımıda almış bide 128 mb takmış babama dedim ekran kartını çalmış diye inanmadı şimdi pc yi bozmam için bana bikaç şey önerin
Ama benim üstüme kalmasın kimsenin kalmasın kendilinden bozuldunu sansınlar bilgisayar işlemcisini veya ekran kartını nasıl yakabilirim

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Bütün Dosyaları Sil Babana Virüs Bulaştı Mausu Kontrol Edemeden Gözümün Önünde Bütün Dosyalarımı Sildi

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
memoryhans' Alıntı:
Bütün Dosyaları Sil Babana Virüs Bulaştı Mausu Kontrol Edemeden Gözümün Önünde Bütün Dosyalarımı Sildi

kanka ben bilgisayarı yakmak istiyom içindeki aygıtları vb nasıl bozabilirim diyom çözüm deil o gider format attırır üstüne virüs kaçıncı girdi diye beni döver bi kaç kere denedim :D

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
memoryhans' Alıntı:

kanka ben bilgisayarı yakmak istiyom içindeki aygıtları vb nasıl bozabilirim diyom çözüm deil o gider format attırır üstüne virüs kaçıncı girdi diye beni döver bi kaç kere denedim :D

Bilgisayarın İnternet İle Ayarlarını Sil Ben Ole Yaptım Aldı

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ekran kartını bence baban çalmıştır.

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeşim Over Clock Yap Fakat Sınırların Üst Seviyesine Çıkar İşlemcide Yanar Ekran Kartı da

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Ekran Ekran kartını nasıl Kökten asla düzelmicek şekilde yakarım biriniz sölesin ya :D aklıma gelmiyo bide bu işin sonunu merak ediyom :D inşallah bişi olmaz benim yaptımı anlamazlar .

trozantr' Alıntı:
Kardeşim Over Clock Yap Fakat Sınırların Üst Seviyesine Çıkar İşlemcide Yanar Ekran Kartı da

Over clock nedir biraz bahsedermisin bilmiyomda

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
elektirik çıkışı al bi prizden bilgisayarın ekran kartına işlemcisine filan değdir ucları not: patlama olabilir :) ancak %100 o değdirdiğin parca yanar Sonuç: aşırı voltaj gelmiş baba pc yandı tekrar sonuç: hüsran :D

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dedim Ya Kardeşim OverClock Yap

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeşim Dedikleriniz Formatlık İş Yani Bi Formattan Sonra Geri Düzelir Onlar En Mantıklısı Benim ki Over Clock Aşırı Yüklenmeden Dolayı Hepsi Pert Olur

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
İoz' Alıntı:
elektirik çıkışı al bi prizden bilgisayarın ekran kartına işlemcisine filan değdir ucları not: patlama olabilir :) ancak %100 o değdirdiğin parca yanar Sonuç: aşırı voltaj gelmiş baba pc yandı  tekrar sonuç: hüsran :D

Abi denemek isterdim ancak elektrik çıkışı biraz tehlikeli deilmi :) Çay filan döksem yanarmı bide üstünü nasıl temizlerim belli olmucak şekilde

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Over Clock Türkçe Söylenimiyle Hız Aşırtma Diye Nitelendirilir Peki Bu Over Clock Ne İşe Yarar örnek olarak 3.20 GHZ Lik Bir İşlemciyi 4.9 GHz Ye Kadar Çıkarabilirsin Fakat Bunu Yapabilmen İçin -100 Derecelerde Bir Soğukluk Gerek Sen Bununu 4.9 Değilde 3.9GHz Felan Yaparsan Fanların Artık Soğutamaz Ve İşlemci Çöp Olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...