Üye
Adana'ya hizmet verir mi ve PC im toplama ederide 20 25 arasikoliva bilgisayara satabilirsin
letgoda çok kolay satılıyor nasıl ilgilenmiyorlar anlamadımDaha öncede fiyat almak için konu açtım ve fiyatı öğrendim fakat sahibindende ve letgoda satılmıyor
Sahibindende bir adam 70 80 tane bilgisayar koyuyor ve ucuza koyduğu için bizimkilerde ilgilenen yok görülmüyor bile
Sizce nereye koymaliyim
valla kardeşim çok bilmiyorum orasını arkadaşım satmıştı baya uygunaAdana'ya hizmet verir mi ve PC im toplama ederide 20 25 arasi
Şuan ordan verdim ilan beklicemfacebook sayfalarında deneyebilirsin
instangram da deneyebilirsin birde oralara göz at istersenDaha öncede fiyat almak için konu açtım ve fiyatı öğrendim fakat sahibindende ve letgoda satılmıyor
Sahibindende bir adam 70 80 tane bilgisayar koyuyor ve ucuza koyduğu için bizimkilerde ilgilenen yok görülmüyor bile
Sizce nereye koymaliyim
Ocak sordum bilgisayardan anlamıyor arkadaş heralde 7 bin dedi sade ekran kartı tek başına 10 bin diyemedim sistem 25 binkoliva bilgisayara satabilirsin
H
Ocak sordum bilgisayardan anlamıyor arkadaş heralde 7 bin dedi sade ekran kartı tek başına 10 bin diyemedim sistem 25 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?