trendyol .com a koyanında alınıraga bunu sahibindene koy alırlar hızlı burda zor bi tık
kanka senin attığında monitör klavye mouse kulaklık yok zaten bu saydıklarım fazla yazmadım neyse onu yazdım internetten bakabilirsin nerden baksan sıfırı hepsi 12610 tl ediyor onun dışında sistem yani benim şahsi fikrim senin attığın 23k sistemi alıcağıma üstüne 5k da koyup kendi sistemimi alırdım dışardan biri olarak ki ikinci el çok alıp sattım zamanında sadece ekran kartını ynalış gördüm internetten o da doğrusu 7500 - 8000 tl arasında 10.000 tl yazmışım o da benim kabahitimEkran kartı, Mönitor, işlemci nin fiyatlarını 2000 er TL fazladan yazmışsın o yüzden fiyat 34000 değil zaten 28000 e düştü bir kere. Bunlar bir yana 28000 den daha ucuza hazır sistemler satılıyor daha iyi özelliklerde.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dediğim sistemlerde ekran kartı seninkinden katlarca iyi ve işlemcisi de öyle. Tek eksiği klavye fare olsun. Onu da alırlar sonra. Demek istediğim, 2. el bilgisayarı kutusundan çıkmamış gibi satıyorsun. Kullanmasan bile o kutudan çıktığı an 2. eldir. Üstüne 4k daha ekleyip 240hz ve klavye fareli dizerler. Ve performansı epeeeey farklı olur, hem de 0 olur.kanka senin attığında monitör klavye mouse kulaklık yok zaten bu saydıklarım fazla yazmadım neyse onu yazdım internetten bakabilirsin nerden baksan sıfırı hepsi 12610 tl ediyor onun dışında sistem yani benim şahsi fikrim senin attığın 23k sistemi alıcağıma üstüne 5k da koyup kendi sistemimi alırdım dışardan biri olarak ki ikinci el çok alıp sattım zamanında sadece ekran kartını ynalış gördüm internetten o da doğrusu 7500 - 8000 tl arasında 10.000 tl yazmışım o da benim kabahitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?