adam yazmış kankamKaç yıldır kullanıyorsun?
suan ekran kartının 0 fiyatı 5 k . Biraz düşük olmadı mı sence ?Parça parça satarsan ekran kartı ve işlemci daha fazla edebilir toplu halde min 4.5 5k temizliğine göre değişir
2020 Haziran ayında aldımKaç yıldır kullanıyorsun?
düşüncem de o civarlardaekran kartı fiaytları baya oynuyor ama tahmini 7 olur gibi
başlangıç olarak 8 k düşünmüştüm fakat biraz arttırabilirimMaksimum 8-9K gibi satarsınız hocam size tavsiyem 8.7K dan koyun.
gördüğüm halde sordumuşum xD onun haricinde bilgisayara daha önce hiç virüs falan bulaştırdın mı veya her han gibi bir arıza kaydı var mı? bence 5k ya rahat satarsınsuan ekran kartının 0 fiyatı 5 k . Biraz düşük olmadı mı sence ?
Post automatically merged:
2020 Haziran ayında aldım
hayır arıza kaydı yokgördüğüm halde sordumuşum xD onun haricinde bilgisayara daha önce hiç virüs falan bulaştırdın mı veya her han gibi bir arıza kaydı var mı? bence 5k ya rahat satarsın parça halinde satarsan iyi olur
Yani hocam fiyatlar bu kadar artmış olabilir fakat alan kişi sayısı da bir o kadar azaldı. O yüzden çok istiyorsanız 10K dan koyun fakat kimsenin alacağını zannettmem.başlangıç olarak 8 k düşünmüştüm fakat biraz arttırabilirim
Zaman içersinde fiyat düşüsü sağlayabilirim tırnak tırnakYani hocam fiyatlar bu kadar artmış olabilir fakat alan kişi sayısı da bir o kadar azaldı. O yüzden çok istiyorsanız 10K dan koyun fakat kimsenin alacağını zannettmem.
ikinci el eşya satan sitelerde rahat satabilir en kötü 4,5k ya gider işlemci bir tık sıkıntılı o kadarYani hocam fiyatlar bu kadar artmış olabilir fakat alan kişi sayısı da bir o kadar azaldı. O yüzden çok istiyorsanız 10K dan koyun fakat kimsenin alacağını zannettmem.
8.500 başlangın 7.500 e kadar düşerim baktım olmuyor 7 den satarımDolar yükseldi kanka, ekran kartın 2. el olarak min 3900₺ etmekte yani bu sistemi en az 6kdan satman gerekiyor bence.
aslında ekran kartının stok durumuna göre max 8e çekebilirsindüşüncem de o civarlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?