30 Ağu 2021 #1 malmali M Onaylı Üye Katılım 6 Nis 2019 Mesajlar 60 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 27 7 HİZMET YILI Merhaba bilgisayarının şifresini bilmiyorum internetten bikaç videoya baktım oradakiler cmd yi açıp hall ediyorlar ama ben cmd yi açmak istesiğimde şifre istiyor lütfen yardım edin. Discord:uzaylı menemen#5614
Merhaba bilgisayarının şifresini bilmiyorum internetten bikaç videoya baktım oradakiler cmd yi açıp hall ediyorlar ama ben cmd yi açmak istesiğimde şifre istiyor lütfen yardım edin. Discord:uzaylı menemen#5614
31 Ağu 2021 #2 SniperLopez S Üye Katılım 5 Ara 2017 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Ödüller 4 Yaş 26 8 HİZMET YILI kanka windows 8 ise şifremi unuttum yaparak yenileyebiliyorsun mail kayıtlı ise pcde win 7 veya 10 da nasıldır bilmiyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
kanka windows 8 ise şifremi unuttum yaparak yenileyebiliyorsun mail kayıtlı ise pcde win 7 veya 10 da nasıldır bilmiyorum
31 Ağu 2021 #3 ectoHalaz E Fire obey Ice Seçkin Üye Katılım 22 Eki 2016 Mesajlar 534 Çözümler 66 Tepki puanı 111 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Adım #1: Bilgisayarınızı normal bir şekilde açın. Adım #2: Klavyenizdeki Windows tuşuna basarak başlat menüsünü açın. Adım #3: Shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarınızı yeniden başlatın. Adım #4: Ekran kapanınca Shift tuşuna basmayı bırakabilirsiniz. Adım #5: Çıkan ekranda Troubleshoot yani Sorun Giderme bölümünü açın. Adım #6: Buradan Advanced Options yani Gelişmiş Seçenekler menüsünü açın. Adım #7: Açılan menüden Start-up Settings yani Başlangıç Ayarları ekranını açın. Adım #8: En altta göreceğiniz Restart yani Yeniden Başlat butonuna tıklayarak bilgisayarınızı yeniden başlatın. Adım #9: Start-up Settings yani Başlangıç Ayarları ekranı yeniden açılacak. Adım #10: Bu ekrandan Enable Safe Mode yani Güvenli Mod seçeneğini klavyenizdeki 4 ya da F4 tuşunu kullanarak seçin. Adım #11: Bilgisayar yeniden başlatılacak ve Windows 10 güvenli modda açılacak. Şunu bir dener misin? Güvenli modu açtıktan sonra oradan şifreyi değiştirmeyi dene. Olmazsa yeni bir hesap açarsın. Oyla 0 Olumsuz oyla
Adım #1: Bilgisayarınızı normal bir şekilde açın. Adım #2: Klavyenizdeki Windows tuşuna basarak başlat menüsünü açın. Adım #3: Shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarınızı yeniden başlatın. Adım #4: Ekran kapanınca Shift tuşuna basmayı bırakabilirsiniz. Adım #5: Çıkan ekranda Troubleshoot yani Sorun Giderme bölümünü açın. Adım #6: Buradan Advanced Options yani Gelişmiş Seçenekler menüsünü açın. Adım #7: Açılan menüden Start-up Settings yani Başlangıç Ayarları ekranını açın. Adım #8: En altta göreceğiniz Restart yani Yeniden Başlat butonuna tıklayarak bilgisayarınızı yeniden başlatın. Adım #9: Start-up Settings yani Başlangıç Ayarları ekranı yeniden açılacak. Adım #10: Bu ekrandan Enable Safe Mode yani Güvenli Mod seçeneğini klavyenizdeki 4 ya da F4 tuşunu kullanarak seçin. Adım #11: Bilgisayar yeniden başlatılacak ve Windows 10 güvenli modda açılacak. Şunu bir dener misin? Güvenli modu açtıktan sonra oradan şifreyi değiştirmeyi dene. Olmazsa yeni bir hesap açarsın.
31 Ağu 2021 #4 beratcnbayram21 B Onaylı Üye Katılım 20 Haz 2021 Mesajlar 71 Çözümler 2 Tepki puanı 7 Yaş 26 4 HİZMET YILI güvenli modda açabilirsin açamazsan format Oyla 0 Olumsuz oyla
31 Ağu 2021 #5 jetball J Üye Katılım 2 Tem 2019 Mesajlar 31 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI oncelıkle win kac oldugunu bılmek lazım herbırınde degısık yontemler war Oyla 0 Olumsuz oyla