eski nesil ddr2 sistem hocam normalramı bır tık dusuk geldı bana
anakartı değiştirmen gerek o zaman 8 ram ilerde sıkıntı çıkartırarkadaşlar benim anakart 4 gb ram destekliyor daha fazla ekleyemiyorum o ilandaki 4 slotlu 8 destekliyor
ilerisi için değil şimdilik biraz para verip buna geçmeye gerek varmı diye düşünüyorumanakartı değiştirmen gerek o zaman 8 ram ilerde sıkıntı çıkartır
ddr2 kanka ölüm demekmerhaba arkadaşlar elimde q9400 işlemci P5G41-M LE anakart 4gb 800 mhz ram intel stok soğutuculu pc var elimde
internette bir ilan gördüm
x5460 775pin modlu işlemci kule tipi cift fanlı işlemci soğutucu msı p43t c51 anakart kingston hyyperx soğutuculu ddr2 4x2 8 gb ram
1100 tl istiyor bendeki pc satıp bunu almak mantıklı mı acaba
Birde P5G41-M LE anakartla overclock yapmaya çalıştığımda mavi ekran veriyor q9400-8800gt 350 w psu var neden yapamıyorum bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler
Ddr2 8 gb ramde 4x2 oluyormu ilk defa duyuyorumarkadaşlar 4 gb ram den 8 e geçicem diğer parçalarda daha iyi benimkilerden size sorduğum şey benim kasayı satıp 500 civarı para ekleyip bunu almanın mantıklı olup olmadıgı 2 side eski biliyorum farkındayım
2x4 dür o zaman 2 gb 4 tane ram va rDdr2 8 gb ramde 4x2 oluyormu ilk defa duyuyorum
alınmaz knk biraz daha dişini sık paranı biriktir zaten seçimler yaklaşıyor bilirsin yılların taktiği seçim yaklaştığından dolar dahil herşeyi 1 2 aylığına düşürüyorlar aynı paraya uçak alırsınmerhaba arkadaşlar elimde q9400 işlemci P5G41-M LE anakart 4gb 800 mhz ram intel stok soğutuculu pc var elimde
internette bir ilan gördüm
x5460 775pin modlu işlemci kule tipi cift fanlı işlemci soğutucu msı p43t c51 anakart kingston hyyperx soğutuculu ddr2 4x2 8 gb ram
1100 tl istiyor bendeki pc satıp bunu almak mantıklı mı acaba
Birde P5G41-M LE anakartla overclock yapmaya çalıştığımda mavi ekran veriyor q9400-8800gt 350 w psu var neden yapamıyorum bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?