7 Kas 2017 Yasaklandı #1 ysfbaba19 Y Uzman Üye Katılım 19 Eyl 2017 Mesajlar 266 Tepki puanı 5 Yaş 26 8 HİZMET YILI bilgisayarımda arama cubugug gözükmüyor.yardım edermisiniz. birde ekran ss (görüntüsü) imi alma tusu hangisi söylermisiniz .dizüsütü win 7
bilgisayarımda arama cubugug gözükmüyor.yardım edermisiniz. birde ekran ss (görüntüsü) imi alma tusu hangisi söylermisiniz .dizüsütü win 7
7 Kas 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #2 ysfbaba19 Y Uzman Üye Katılım 19 Eyl 2017 Mesajlar 266 Tepki puanı 5 Yaş 26 8 HİZMET YILI bu resimdre sol altta görmüssünüzdür arama çubugum yok. Moderatörün son düzenlenenleri: 16 Mar 2018
11 Kas 2017 #3 FancyDream F Üye Katılım 10 Kas 2017 Mesajlar 27 Tepki puanı 10 Yaş 30 8 HİZMET YILI Başlat/Denetim Masası/Program ve Özellikler/Windows Özelliklerini Aç Veya Kapat/Windows Search işaretle tamam de sonra senden sistemi yeniden başlatmanı isteyecek sistemi yeniden başlat ve Windows arama özelliği geri gelsin.
Başlat/Denetim Masası/Program ve Özellikler/Windows Özelliklerini Aç Veya Kapat/Windows Search işaretle tamam de sonra senden sistemi yeniden başlatmanı isteyecek sistemi yeniden başlat ve Windows arama özelliği geri gelsin.