Çözüldü Bilgisayarın şifresini girdikten sonra siyah ekran sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Agalar selam, bugün sabah başlayan bir sorunla karşılaştım. Bilgisayarı açarken çok fazla bekletti. Ardından şifre girme ekranına geldim ve şifremi girdikten sonra bi süre daha bekletti. Açıldıktan sonra da siyah ekran ile karşılaştım. Mouse imlecini görüyorum ama gerisi siyah. Bilgisayarı kapatıp açıyorum yine yavaş açılıyor ama siyah ekran gelmiyor. Tekrar kapatıp açıyorum bu sefer siyah ekran geliyor. Sorun nedir bilen var mı?

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
knk ekran kartını kontrol et belki yerinden çıkmıştır ve kabloları kontrol et belki ondan kaynaklıdır yada kesin çözüm bilgisayarcıya git iyi günler :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
görev yöneticisini aç (ctrl+alt+delete) sonra yeni görev oluştur a tıkla sonra exporer.exe yaz aç (sadece tek seferlik açılır her pc kapandıgı açıldıgında aynı sorun ortaya çıkar (çözümü) (pc de geri yükleme oluşturduysan geri yükle sorun kalmayacaktır)
saygılarla

MualliM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Windows ön yükleme ile alakalı bir problem olabilir. Açılışta sorun giderme ekranına girebilirsen orada başlangıç onarmayı deneyebilirsin.

Benim okulda kullandığım PC de bu tür bir sorun oluşmuştu. Fakat çok uzun süre bekleyince masaustu geliyordu bende. Benim sorunum windowsu orjinal yapma programı olan kmspico ile alakalı cıktı halletmiştim.

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
görev yöneticisini aç (ctrl+alt+delete) sonra yeni görev oluştur a tıkla sonra exporer.exe yaz aç (sadece tek seferlik açılır her pc kapandıgı açıldıgında aynı sorun ortaya çıkar (çözümü) (pc de geri yükleme oluşturduysan geri yükle sorun kalmayacaktır)
saygılarla
yok kanka bu da işe yaramadı. Ne yapsam olmuyor. Bi siyah ekran bi normal bi siyah ekran bi normal şeklinde açılıyor hep. Ayrıca açılıp kapanması inanılmaz derecede yavaşladı

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Neyse agalar kendi kendine çözüldü sanırım nasıl olduğunu bilmiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...