Seçkin Üye
Virüs taraması yaptım özellikle indirdiğim dosyalara kaldırdım zaten virüslü olanlarıindirmiş olduğun bir şeyden kaynaklanmış olabilir
hata genel olarak herkeste aynımı yoksa açılıp açılmamasına göre değişiyormu bir fikrin varmı ?format atamama olayı bende de olmuştu usb ile format atılamıyodu kendim windows üzerinden atmıştım anakartımdan ötürü usblerinde sıkıntı vardı çünkü
şimdiye kadar hiç açılmadı zaten laptop ama kontrol edicem teşekkürlergeçenlerde aynı problemi masaüstü bilgisayarımda yaşatım işlemcinin termal soğutucuya temas ettiğinden emin olun eğer laptop kullanıyor iseniz termal macunlarını ve vidaların doğru sıkıldığından emin olun ayrıca hata kodunu paylaşmanızda fayda var.
geçen aynı şekilde bende bilinmedik bir yerden apex hilesi indirdim açtığım anda öyle oldu ama açıldı bir an önce paralı bi antivürs programı al veya crackini indir bilgisayarı taratİyi günler arkadaşlar geçenlerde durduk yere bu hatayla karşılaştım ve bilgisayarım kendini kapatıp açtı ve bir daha yaşamadım fakat biraz araştırma yaptım ve bu hatayı yaşayanların bazılarında bilgisayarı tekrar açamama ve format atamama gibi sorunlar olmuş bidaha yaşarmıyım veya sorun neden kaynaklı yardımcı olabilirmisiniz ?
virüs taramasını detaylı bir şekilde yaptım ama anakartmı ısınıyor yada bu durum bana pahalıya patlarmı ondan korkuyorumdostum cclenear tarzı programlarla iyice temizle pcni bi
bende başka bir hile indirdiğim için bu sorunu yaşadım ama temizledikten sonra yaşadım donanımsal değilse içim rahatlıycakgeçen aynı şekilde bende bilinmedik bir yerden apex hilesi indirdim açtığım anda öyle oldu ama açıldı bir an önce paralı bi antivürs programı al veya crackini indir bilgisayarı tarat
donanımsal değil dediğim gibi bir an önce güçlü bir virüs programı yükleyip bilgisayarını bir taratbende başka bir hile indirdiğim için bu sorunu yaşadım ama temizledikten sonra yaşadım donanımsal değilse içim rahatlıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?