İyi günler arkadaşlar geçenlerde durduk yere bu hatayla karşılaştım ve bilgisayarım kendini kapatıp açtı ve bir daha yaşamadım fakat biraz araştırma yaptım ve bu hatayı yaşayanların bazılarında bilgisayarı tekrar açamama ve format atamama gibi sorunlar olmuş bidaha yaşarmıyım veya sorun neden kaynaklı yardımcı olabilirmisiniz ?
Dostum buna net birşey söyleyemem fakat bu windows 7deki mavi ekran muhabbetiyle aynı. Ram girişlerini bi kontrol et genelde durduk yere olmasının nedeni budur.
İyi günler arkadaşlar geçenlerde durduk yere bu hatayla karşılaştım ve bilgisayarım kendini kapatıp açtı ve bir daha yaşamadım fakat biraz araştırma yaptım ve bu hatayı yaşayanların bazılarında bilgisayarı tekrar açamama ve format atamama gibi sorunlar olmuş bidaha yaşarmıyım veya sorun neden kaynaklı yardımcı olabilirmisiniz ?
olayı bende de olmuştu usb ile format atılamıyodu kendim windows üzerinden ,problemi masaüstü bilgisayarımda yaşatım işlemcinin termal soğutucuya temas ettiğinden emin olun eğer laptop kullanıyor .