Bilgisayarla Alakalı Bilen Gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Pc Wolfteama Girince Felaket Kasıyor Bide pcde 4 gb ram var Ram Fazla Kullanılıyor Ondan Dolayı Kasma oluyor Sizce Napabilirim Kasmaması için.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
karerşim ekran kartından kasma olabilir bi bilgisayardıya danisan daha iyi olablilir bide(wofteam kuladıgı ram miktarı 1GB)

o yüzden ekran kartı az olabli o yüzden kasyı

Üye
9 HİZMET YILI
Kaç Yıllık Pc Kaç Yıldır Oynuyorum wolftü Ne Alaka ?

Ayliminayt
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Aynısı bendede oluyor bro CCleaner yükle olmazsa ö.m gel

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bilgisayarı bi Tarat +++ OYUNUN ÖZELLİKLERİNİ DÜŞÜR OYUNU SİLİP GERİ YÜKLE SORUN ÇÖZÜLMESSE ALLAH YARDIM ETSİN .D

~ 𝓚 ~
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Oyun Hızlandırıcı Program; http://www.tamindir.com/game-booster/

Otomatik Ekran Kartı Yenileme Programı; http://www.gezginler.net/indir/driver-booster.html

Nasıl Kullanıldıklarını Sorarsan;

Oyun Hızlandırıcı Programın Videosu; CzTkvjUfwWI

Otomatik Ekran Kartı Yenileme Programının Video; 2XgjsYqOi_8

MH$Hacker

M
kardeşim yapcağın şey bi tane virüs programı indir tarat o tararken gereksiz dosyaları sil denetim masasından ve masaüstünde az şey kalırsa bilgisayarın hızlı olur çok doldurma masaüstünü

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim hiçbirini dinleme Sistemin 128 Bit 64 Gb olsada kasar çünkü wolftü hile koruması yaptı ancak hiçbir işe yaramıyor o ayrı konu benim pcmde MSİ Monster fakat kasıyor Wolfa girince yani PC'nle alakalı sorun yok bi 1 2 saat kasar sürekli oynarsan kasma yaşamazsın. İyi Forumlar

Üye
9 HİZMET YILI
ErdemBey' Alıntı:
Kardeşim hiçbirini dinleme Sistemin 128 Bit 64 Gb olsada kasar çünkü wolftü hile koruması yaptı ancak hiçbir işe yaramıyor o ayrı konu benim pcmde MSİ Monster fakat kasıyor Wolfa girince yani PC'nle alakalı sorun yok bi 1 2 saat kasar sürekli oynarsan kasma yaşamazsın. İyi Forumlar

Dünde Hileyle Oynadım Kasmadı Sonra Bi Ara girdim kastı

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
arkadalar Yardım Edin Nolur Önü Usb Girişi Arkası Telefon Kulaklık Girişi Var Kablosu UzayaBiliyo Takınca Pcye Ses Gelmiyo Bişey Cıkmıyo Anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...