- Yasaklandı
-
Banlı Üye
evet olur hocam crah sorunlarını cözerBilgisiyarı sıfırlarsam oyunlarda fps artışı olurmu? bilgisiyara en az 300 virüs bulaştı :SADSAAS: ama temizledim mesela görev yöneticisine tıklıyorum hata veriyor deniyorum veriyor 5 6 kere veriyo sonra vermiyor açıyor bütün uygulamalarda böyle neyse asıl sorum oyunlarda fps artışı olurmu
Disk full dolu herşeyi kaldır desem kaç fps artarHayır , ama bilgisayarın içini açıp Fanları temizlemen ve İşlemci macununu yenilemen kesinlikle arttıracaktır.
fps illaki artacaktır artmasa bile fps drop sorunu yaşamazsın ayrıca masaüstü pcn varsa kasa ve fanı temizleBilgisiyarı sıfırlarsam oyunlarda fps artışı olurmu? bilgisiyara en az 300 virüs bulaştı :SADSAAS: ama temizledim mesela görev yöneticisine tıklıyorum hata veriyor deniyorum veriyor 5 6 kere veriyo sonra vermiyor açıyor bütün uygulamalarda böyle neyse asıl sorum oyunlarda fps artışı olurmu
evet fps artışı olur ama fazla bir fps artışı söz konusu olmaz ama yinede artar ama bilgisayarı sıfırlama format at daha iyi temiz olurBilgisiyarı sıfırlarsam oyunlarda fps artışı olurmu? bilgisiyara en az 300 virüs bulaştı :SADSAAS: ama temizledim mesela görev yöneticisine tıklıyorum hata veriyor deniyorum veriyor 5 6 kere veriyo sonra vermiyor açıyor bütün uygulamalarda böyle neyse asıl sorum oyunlarda fps artışı olurmu
biraz olabilir çok fazla bekleme amaBilgisiyarı sıfırlarsam oyunlarda fps artışı olurmu? bilgisiyara en az 300 virüs bulaştı :SADSAAS: ama temizledim mesela görev yöneticisine tıklıyorum hata veriyor deniyorum veriyor 5 6 kere veriyo sonra vermiyor açıyor bütün uygulamalarda böyle neyse asıl sorum oyunlarda fps artışı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?