arkadaşlar bi ses geliyor dınınıt diye sonra kapanıp 2 sanıye içinde açılıyor. ve hiç bişi olmamış gibi uygulamalar arka planda açık şekilde devam ediyor. bana acil yardım edın lutfen. boş cevap yazmayın.
biosa girmeyi dene girebilirsen yazılımsal format at giremiyorsan biosdada yapıyorsa donanımsaldır bence bi teknik desteğe götür hemen yakabilirsin kasayı dikkatli ol
Post automatically merged:
yani biosa gir derken biosda bekle anlamında dedim bekle bakalım biosa girip yine kapanıp açılıcakmı yaparsa donanımsaldır ama masüstü açıldığında kapanıp açılıyosa virüs olabilir format at yani en basiti bu
Eski pc de vardı benim, ramleri söküp uçlarını silgi ile sildiğimde düzelmişti. Bazen oksitlenme sonucu temasızlık yapabiliyor. Denemeni tavsiye ederim
arkadaşlar bi ses geliyor dınınıt diye sonra kapanıp 2 sanıye içinde açılıyor. ve hiç bişi olmamış gibi uygulamalar arka planda açık şekilde devam ediyor. bana acil yardım edın lutfen. boş cevap yazmayın.
Hatanın yazılımsal olduğunu sanmıyorum ama biosu sıfırlamakta fayda var. Eğer düzelmezse sistemi bi temizliğe sok. Dikkatlice pc bileşenlerini ayır yapabiliyorsan bakımlarını yap. Kasadaki tuşların bağlı olduğu kablolara özellikle dikkat et. Ortaki bir temassızlık yüzünden yapıyor olabilir.
aga banada bunun gibi bişey oluyod bilgisayar bir sorunla karşılandı diyip kapanip yenden açilip yenden kapaniyodu sonsuz döngü gibi ekranda bişeyler vardı ben sistemi 1 haftaya geri alma vardı ona bastım 1haftaya geri aldı işte düzeldidi sonra o sıra format attim komple düzeldi
aynı değil o nun ki sebepsiz yere tık diye kapanıyor . bendede olmuştu farklı zamanlarda kapanıyordu. sorun beslemedeydi . pc yi yapsan bile eğer laptop sa yeni bir batarya alman gerekecek zaten yoksa fişten çekersen pc kapanır .