kankam loaris trojan remover indir dosyayı tarat easy peasy.aga şuan müsait değilim format atamam başka çare yokmu
Malware bytes yükleyip scan files diceksin çıkanları delete yapıcaksınNAPCAM AGA
Post automatically merged:
BEKLİYİM Mİ
Ama en garanti format atıp deepfreeze kurmak bende geçen aynısını yaşadım formatlayıp deepfreeze kurdumyanlışıkla pubizanın(linktl)linkine bastım reklamı geçerken bilgisiyara bişey indi google yüklemesine izin vermedi bilirsiniz google bazı şeyleri indirirken virüs var diye engelliyor ya bende sil dedim sizce silinmiş midir?
kaspersky çok mükemmel bir program öneriririmyanlışıkla pubizanın(linktl)linkine bastım reklamı geçerken bilgisiyara bişey indi google yüklemesine izin vermedi bilirsiniz google bazı şeyleri indirirken virüs var diye engelliyor ya bende sil dedim sizce silinmiş midir?
sana önerim kasperksky güzel bir virüs tarama programı başarılıKMS Yüklemiş KMSler Genelde Windows İçin Kullanılıyor KmSpico Windows Veya Office Cracklenmek İçin Kullanıyor Sıkıntı Yoq
crackliİnmemiş kanka virüs diye attığın şey zaten kmspico windowsu crackli kullanıyorsan her bilgisayarda olur, ama windows bunu virus diye algılıyor.