Bilincin Sınırlarını Zorlamak: Rüyalar, Halüsinasyonlar ve Lucid Rüya Deneyimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sizleri bilincin sınırlarını zorlamaya ve derin düşüncelerin peşine düşmeye davet ediyorum. Burada rüyalar, halüsinasyonlar ve lucid rüya deneyimleri hakkında konuşmak ve deneyimlerimizi paylaşmak için bir araya gelebiliriz. Rüya içinde farkındalığı nasıl artırabiliriz? Halüsinasyonlar gerçeklik algımızı nasıl etkiler? Lucid rüya pratiği hakkında deneyimleriniz nelerdir? Hepimizin farklı bakış açıları ve tecrübeleri olduğunu biliyorum, bu yüzden bu konulardaki derin düşüncelerinizi paylaşmaktan heyecan duyacağım.

Sizlerle rüya ve bilinç halleri hakkında etkileşimde bulunmak için sabırsızlanıyorum!

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu konular hakkında derin düşüncelerini ve deneyimlerini paylaşmak için açık olman harika herkesin farklı bakış açıları ve deneyimleri olduğunu unutmayalım bu konular üzerinde tartışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak kişisel büyüme ve anlayışımızı derinleştirme açısından değerli bir deneyim olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için, saygılar

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kral şimdi soyle birşey var: normal bi insan aslinda uyku sirasinda en az bir kere uyanmalidir yani kesintisiz uyku aslinda anormal bi davranis. Bu uyanma zihininiz sinirlarini zorlamak için harika bir zaman: meditasyon yapa bilir, lucid ruyalar gore bilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bana bu rüya olayları boş geliyor boşa uğraş zaman kaybı beyin fetişi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben aylarca denedim. Lucid rüya göremedim. Okul dönemimde neredeyse 1 sene denedim var mı ben başardım diyen.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Lucid rüyayı bende yapıyorum yapmak isteyenlere tavsiye uyanınca telefona bakmayın

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
lucid rüya görebilmek için öncelikle inanç ve sabır gerekli budun haricinde; günlük tutma metodu, hatırlama metodu, gerçeklik metodu ve rem metodu bu metodları egzersiz gibi düşünebilirsiniz.
bunun haricinde aklınızda bulunması gereken lucid rüyanın zararlarının olduğu buna dikkat etmek gerekir.
Lucid rüya yapmadan önce buna bağımlı olmayacağınıza kendinize söz vermelisiniz. Lucid rüyanın en büyük zararı gerçek hayattan kopup devamlı lucid rüya alemine girme isteğidir. Bunun dışında beyin ve kalp normalden fazla çalışır. Kalp hastalığınız, psikolojik rahatsızlıklarınız varsa, yaşınız 40 üstüyse lucid rüya yapmanız tavsiye edilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...