Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Film istersen Yenilerden donma noktası var izleyebilirsin.
güzel bir dizi dersen sense8 izlemediysen muhteşem bir dizi öneririm.
Farklı bir şey dersen the society derim. (Zengin bir kasabadaki diğer herkes gizemli bir şekilde kayboluyor. bir tek west ham gençleri orda kalıyor ve telefon ile kimseye ulaşamıyorlar yollar kapalı onlardan başka kimse yok bu gençler hayatta kalmak için marketlere saldırıyor arlarında bir lider belirliyor ve çıkış için plan yapıyorlar. yanı kısaca orda kendilerince bir devlet kuruyor da denebilir. çok spoiler vermeden izleyebilirsin 1-2 bölüm anlamaya çalış sıkılmadan izle seviceksin.)
bende bir çok dizi film izledim her gün izlemeye devam ediyorum konu konu sorabilirsin öneririm. (Romantik dizi film pek izlemiyorum harici sorabilirsin)
komedi seviyorsan brooklyn 99 mükemmel bir dizidir, insanları küfürle ya da müstehcen şakalarla güldürmekten çok durumsal komediyi kullanarak güldürüyor.
Banshee, sons of anarchy, lupin , snowpiercer, el dragon return of a warrior, Queen of south, cobra kai, shooter, the umbrella academy , barbarians, the last kingdoms, warrior nun