Efsane Üye
Fena bi televizyon degil ama ben almazdım
evet hocam bilindik marka diyorsun ama bilindik bir marka almak için bu özelliklerde en az 3.bin tl yi gözden çıkarmak gerekiyor. Teknik destek kısmına gelirsek dijitsunun kendi servisini arayıp tv hakkında bilgi almak için arayıp panel tipi tazeleme hızı gibi soruları sorduğumda karşımdaki kız bilmiyorum ki bende yaa :S deyip geçiştirdi bende suratına kapattım xdBu marka tv de mi üretiyormuş. Hocam bu markanın bir tvsini alacağına bilindik bir markanınkini alırsan daha iyi edersin. Tamam paneli belli firmalar üretiyor ve hemen hemen pek çok tv de aynı yerin üretimi olan paneller var. Her ne kadar kalite farkı olsada. Ancak teknik destek kısmı da önemli. Bakın ön aramada dahi pek çok sorunuza cevap veremeyen bir sorunla karşılaştığınızda nasıl destek verecek?
hahaha yav ne adamsınızkardeşim bimden sadece le-cola alınır ne tv si aman diyim![]()
aynen ondan almaktan vazgeçtim zatendijitsu mu.. bulaşma bence. bazı sorularına teknik servis bile cevap vermiyorsa, televizyonu aldığında bir sorun çıksa ilgilenmezler gibi geliyor.