Yatırdığımdan çok kazanır mıyım?Güvenilir fakat çok paran gider dikkat et
Orası senin ticari zekana kalmışYatırdığımdan çok kazanır mıyım?
küçültebildiğin kadar küçült ortalamaya bak ya en düşüğe inmesini bekle yada en yükseğe çıkmasını bekleTeşekkürler
aynen burada aktif kazanırken arka taraftan da kazanıyorsunYatırım yapıp para kazanmak istiyorsan bu sitelere alternatif olarak çiftlik bank falan da var tavsiye ederim
çiflik bank iyi değil laz bank var sahibi benim bana para veriyorsun sonra 1 ay biraz para veriyorum sonra daha hiç vermiyorum sende para yatırmaya devam ediyorsunYatırım yapıp para kazanmak istiyorsan bu sitelere alternatif olarak çiftlik bank falan da var tavsiye ederim
Yeni nesil dolandırıcılık broçiflik bank iyi değil laz bank var sahibi benim bana para veriyorsun sonra 1 ay biraz para veriyorum sonra daha hiç vermiyorum sende para yatırmaya devam ediyorsun
bu arada güvenilir ama uğraşmaya değmez yanı
Bu çiftlik bank nasıl bişi?Yatırım yapıp para kazanmak istiyorsan bu sitelere alternatif olarak çiftlik bank falan da var tavsiye ederim
Güvenilir fakat çok paran gider dikkat et
küçültebildiğin kadar küçült ortalamaya bak ya en düşüğe inmesini bekle yada en yükseğe çıkmasını bekle
Güvenilir dediniz fakat kazandığım parayı vermediler daha?çiflik bank iyi değil laz bank var sahibi benim bana para veriyorsun sonra 1 ay biraz para veriyorum sonra daha hiç vermiyorum sende para yatırmaya devam ediyorsun
bu arada güvenilir ama uğraşmaya değmez yanı
ben güvenilir demedim alttada şey geçtiğimizin farkında değil misin?Güvenilir dediniz fakat kazandığım parayı vermediler daha?
Post automatically merged:
10 Dolar yatırdım 25 dolara yükselttim
Deneme amacıyla 15 dolarımı çektim vermedi?
Güvenilir dediniz fakat kazandığım parayı vermediler daha?
Post automatically merged:
10 Dolar yatırdım 25 dolara yükselttim
Deneme amacıyla 15 dolarımı çektim vermedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?