Onaylı Üye
Arkadaşlar Hilede Sıkıntı yoktu binli bir özellik ekledim ve log vermeye başladı çözümünü söyler misiniz ?
o bypassı verir misin ?tabi verir asm koruması geldi wolftüye baypass kodu var onun içinde tabi
Burada kimse hook atmayı öğrenmedi çok isteyen yabancı kaynakları araştırıp hook atmayı öğrenir.Acaba hok atmayi biliyormi diye soran olmadı hok nası atıliyor sorun bakalim
Beni kastediyosan 3 ay oldu coder olali ve 3 yildir hackerim hok atmayi kendim orendim kimse bana hic bi konuda yardımci olmadi biseyler orenmek icin cabalamak lazımBurada kimse hook atmayı öğrenmedi çok isteyen yabancı kaynakları araştırıp hook atmayı öğrenir.
Numarami verem sorun yok ozele gel11 Mİ qw:asddsfasd PC HACKELEMDIKMI ALLHIN YALANCASIISI SENİts at geleyım
sesinin duyaılm
![]()
arkadaşlar hook nasıl atılıyor
bunlara gerek yok xincode killer kullanırsan log vermiyorÖncelikle hook atacağın adresi buluyorsun daha sonra bu adresin asm'sine bakıyorsun toplam byte'ı öğreniyorsun örneğin 10 byte daha sonra istersen asm yi direk olarak değiştirirsin istersen ellemeden sabit asm'yi alarak 10 byte bitişine jmp atarsın daha sonra hooklanan adresi yine asm ile bulursun ve artık bu hookladığın adresten açık ve kapalı asm yi değiştirerek özelliği açıp kapatırsın.
ben arkadaşla hooklamayı anlattım log gelmemesini istiyorsa dediğin gibi ufak bir bypass kullanabilir o ona kalmış birşeybunlara gerek yok xincode killer kullanırsan log vermiyor
Bende Bypass yokki cheat engineyi açamıyorumben arkadaşla hooklamayı anlattım log gelmemesini istiyorsa dediğin gibi ufak bir bypass kullanabilir o ona kalmış birşey
aimbotsuz kodlabeyler envanter hack'de oyun'a kurt insan girince normal hiç bi sıkıntı yok ama insan insan girince 0 can sorunu oluyor nasıl çözerim ?
aimbotsuz kodla![]()