☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
konu dışı ama bir şey sormak istiyorum hızlı başlangıcı açarsam bilgisayar hızlı mı açılır ( konu dışı ama konu açıp rahatsız etmek istemedim raporlamaz iseniz sevinirim )Bilgisayar açılıyorsa Denetim Masası > Donanım ve Ses > Güç Seçenekleri > Güç Düğmesi ardından hızlı başlangıcı kapat
Sistemi hızlıca boot eder ve ön yükleme yapıp direkt olarak açılır. Ama şahsen ben gerek duymuyorum böyle bir şeye aşırı gereksiz bir olay fastboot sonuçta açılışta biosu kapatıyorsun.konu dışı ama bir şey sormak istiyorum hızlı başlangıcı açarsam bilgisayar hızlı mı açılır ( konu dışı ama konu açıp rahatsız etmek istemedim raporlamaz iseniz sevinirim )
ha aslında evet şimdi bi düşününce biosta bir problem olursa pc yi açarken hızlı açılmadan dolayı oda açılmıyorsa sıkıntı büyük olur saol bilgilendirme içinSistemi hızlıca boot eder ve ön yükleme yapıp direkt olarak açılır. Ama şahsen ben gerek duymuyorum böyle bir şeye aşırı gereksiz bir olay fastboot sonuçta açılışta biosu kapatıyorsun.
Masaüstüne erişim sağlanıyorsa dediğim yol izlenirse biosu tekrar açabilirsin bi sıkıntı çıkmaz. Ama dediğim gibi benim pek tercih ettiğim bi yöntem değil ama bilgisayar'ı geç açılan vb. sıkıntısı olan arkadaşların başvurduğu bir yol.ha aslında evet şimdi bi düşününce biosta bir problem olursa pc yi açarken hızlı açılmadan dolayı oda açılmıyorsa sıkıntı büyük olur saol bilgilendirme için
Söylediğiniz şey konu ile alakasız.ekran k
Post automatically merged:
ekran kartı
Post automatically merged:
ekran kartını güncelle
Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Sistem Ayarları buradan denediniz mi hocam ? buradan yaptığınızda olması gerekiyor. Aynı olayı bende yaşadım çünkü buradan kapatınca oluyor.şimdi arkdaslar her seyı denedım guc den kapattım olmadı
basılı tutarak acmayı denedım olmadı
uefi yaptım yıne olmadı hala fastboot devrede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?