Hocam eskiden bununla neredeyse aynı bir nedenle konu açmıştım ve altına gelen cevaplar ise şöyleydi ;(http://imgur.com/a%2FdstOkl4)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba beyler bayanlar ben kısa süreönce listedeki parçaları incehesaptan toplayarak aldım kurdular getirdiler iyi hoş ama ben bios ekranına giremiyorum F2 F10 F12 DEL tuşlarının hepsini denedim.
Pc açılır açılmaz abanıyorum tuşlara ama benim pcde hızlı başlangıç olduğu için giremiyorum. Tuşlara bastığım da ise bios ekranı gelmiyor kasa çalışıyor ama monitör siyah ekranda kalıyor 5 sn sonra kendisini uyku moduna alıyor monitör bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim bios ekranına girmek istememin amacı ram'lerime overclock yapmak istediğimden
Hocam eskiden bununla neredeyse aynı bir nedenle konu açmıştım ve altına gelen cevaplar ise şöyleydi ;
HDMI bağlantısı ile biosu açamassın Bilgisayar kapalı iken hdmi dan görüntü aktaramaz tarzı birşeydi VGA kablosu ile denediğimde bios ekranını görebildim. Elinde VGA kablosu varsa deniyebilirsin.
Pardon ekran kartı zaten 3060 demişsiniz zaten vga olamaz.vga kablosu yok yakın zamanda displayport kablosu alıcam onunla görebilir miyim?
teşekkür ediyorum hocam çok yardımcı oldunuz daha önce olduğundan dolayı açtığım konuyu silmek zorundayım yasak olduğunu unutmuştumPardon ekran kartı zaten 3060 demişsiniz zaten vga olamaz.Displayport ile bios ekranı gelicektir hocam.
Hocam silmenize gerek yok, sıkıntı olmaz. Zaten siz silemessiniz konuyu.teşekkür ediyorum hocam çok yardımcı oldunuz daha önce olduğundan dolayı açtığım konuyu silmek zorundayım yasak olduğunu unutmuştum
anakart driverini kendi sitesindenmi indireceğim?Bro aynı sorunu bende yaşadım eskiden şuan anakart modelini hatırlamıyorum ama sorunu şu şekilde çözdüm Anakart kontrol gibi bir uygulaması var bunu anakart driver bölümünden indirmiştim ordan hızlı başlangıcı kapatabiliyorsun sonrasında yapabildim
Hocam arkadaş zaten konuda anlatmış "tuşa basıyorum 3-5 saniye mönitör siyah ekranda kalıyor" demiş aslında orda bios ekranı gözüküyor ama hdmi kullandığı için monitörüne yansımıyor.Bro aynı sorunu bende yaşadım eskiden şuan anakart modelini hatırlamıyorum ama sorunu şu şekilde çözdüm Anakart kontrol gibi bir uygulaması var bunu anakart driver bölümünden indirmiştim ordan hızlı başlangıcı kapatabiliyorsun sonrasında yapabildim
ne alakası var kanka. shifte basılı tutarak bilgisayarına reset at kurtarma moduna gir orda uefi ayarlarına gir diye bi seçenek olacak. ordan girebilirsin.Hocam eskiden bununla neredeyse aynı bir nedenle konu açmıştım ve altına gelen cevaplar ise şöyleydi ;
HDMI bağlantısı ile biosu açamassın Bilgisayar kapalı iken hdmi dan görüntü aktaramaz tarzı birşeydi VGA kablosu ile denediğimde bios ekranını görebildim. Elinde VGA kablosu varsa deniyebilirsin.
Denedim ekran gelmiyor dostum. No Signal yazısında kalıyor işletim sistemi gelince ekran geliyor.ne alakası var kanka. shifte basılı tutarak bilgisayarına reset at kurtarma moduna gir orda uefi ayarlarına gir diye bi seçenek olacak. ordan girebilirsin.
HDMI ile bios açtım ben zamanında knk ne alaka ? hazır sistem olarak geldiHocam eskiden bununla neredeyse aynı bir nedenle konu açmıştım ve altına gelen cevaplar ise şöyleydi ;
Bende gelmiyor dostum arkadaşda da aynı sorun. Açmayı biliyorsan söyle bizde açalım. Üstde yazdığım gibi sadece işletim sistemi gelince ekran geliyor.HDMI ile bios açtım ben zamanında knk ne alaka ? hazır sistem olarak geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?