aynı sorunu bende yaşadım başka bir ram taktım çalıştırdığımda boot menu ye girdim ordan ayarladım deneyebilirsinAnakartım B450M S2H bios'dan hızlı başlatmayı yanlışlıkla açmıştım.Windows üzerinden hızlı başlatmayı kapattım fakat hala olmadı.Bilgisayarı açtığımda direk windows simgesinden masaüstü açılıyor.Çözümü bilen arkadaşlar varsa çözümü yazarlarsa sevinirim.Gelişmiş başlatmadanda biosa girmeye çalıştım fakat UEFI seçeneği yoktu.
Ekli dosyayı görüntüle 78415
Full delete F2 F12 falan spamlayıncada olmuyor malesef
Malesef hiçbir değişiklik olmadı.aynı sorunu bende yaşadım başka bir ram taktım çalıştırdığımda boot menu ye girdim ordan ayarladım deneyebilirsin
Format attım hala hemen masaüstün atıyordostum baştan format atmalısın fakat hdd ssd varsa kablolarını cıkartıp usb yardımı ile formatlamak zorunda sın
o halde hdd veya ssd yı sokup başka pc ye takıp formatı atmanı öneririm anakart veya işlemci de bi hata oluştugundan dolayı bios a girişin englleyebilirFormat attım hala hemen masaüstün atıyor
biosa giremiyor sorun ordabios update yapabiliyor musun
bazı sistemlerin windows üzerinden bios update yapma seçenekleri oluyorbiosa giremiyor sorun orda
o halde pc açık iken driver güncellemesi yapıp tkr formattan biosa girmesi gerekicekbazı sistemlerin windows üzerinden bios update yapma seçenekleri oluyor
Denedim hocam hata veriyor olmuyorbazı sistemlerin windows üzerinden bios update yapma seçenekleri oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?