Sorunum aslında yokmuş bilgisayar açılırken daha siyah ekrandayken f2 tusuna bastım sürekli olarak ve bios karşıma geldiNasıl çözdünüz? Çözümü yazarsanız aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm olarak işaretleyip konuyu kapatalım.
Kanka msinfo32.exe'ye girdim Windows+R ile fakat Sistem Modeli = System Product Name yaziyor anakartimi tam olarak bulamiyorum yaniÖncelikle PC modeli ya da anakart modeli nedir buna bağlı olarak genelde del tuşu ya da f2 olur anakart modelini dersen daha net yardımcı olabilirim
Hocam anakartınızı araştırdım F2 veya DEL olarak gözüküyor.Kanka msinfo32.exe'ye girdim Windows+R ile fakat Sistem Modeli = System Product Name yaziyor anakartimi tam olarak bulamiyorum yani
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 70336
Arkadaşlar anakartımı şu şekilde buldum
Hallettim kanka eyvallah yine deBaşkan en son cozum format atmak olacaktır olmazsa bir de format atip dene
Nasıl çözdünüz? Çözümü yazarsanız aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm olarak işaretleyip konuyu kapatalım.Hallettim kanka eyvallah yine de
Sorunum aslında yokmuş bilgisayar açılırken daha siyah ekrandayken f2 tusuna bastım sürekli olarak ve bios karşıma geldiNasıl çözdünüz? Çözümü yazarsanız aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm olarak işaretleyip konuyu kapatalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?