Onaylı Üye
Şimdi yükledimknk foto yükle belki yardım edebilirim
Yes but i can't access biosHave you tried to reinstall your windows ?
Kusura bakma reis ya ben aşırı fazla anlamıyorum.Yani başka bir bilgisayardan flash belleğin icine o dediğin dosyayı indirip direkt atmam mi gerekiyor.zaten biosa giremiyorum kendisi yükler mi öyle yapıncaBir diskete bios update indir.bu disketin içine autoexec.bat dosyasini kopyala reset at.kurulum bitene kadar bilgisiyarı kapatma
Evet bir kaç kere denedim olmadı malesefbios pilini resetlemeyi denedin mi
Evet sanırım dediğini yapmam gerekecek son. Çare olarak yarın deneyeyim bari çok teşekkür ediyorum tavsiyeniz içinArkadaşım bendede aynı sorun vardı Ekran kartı gücelleştirmelerine dikkat etmemişim bir bilgisiyar Atolyesine gidip onun onarıcı programını flash belleğe alman lazım ondan sonra bilgisiyara tak orda bir şey beliricek ve onu ok yönüyle next yap ondan sonra bilgisiyar kendini kapatıp açıcak Açıldıgında ise Sıfırla diyebilirsin Önerim Çünkü Otomatik yeniliyor ve Hatan Düzeliyor eğer düzelmesse Format Attırabilirsin. Yararı olduysa ne mutlu bana .
anakartın direkt olarak üstünde bir çizik kırık vs var mı bence ya bu yüzden ya da usb kablolarına girişlerinde vs usb den kaynaklı bir arızan var çünkü bios hatası ayarları sıfırlamana rağmen hala çıkıyorsa çok garipEvet bir kaç kere denedim olmadı malesef
Anakart sağlam da zaten açılış ekranında su yazı vardıanakartın direkt olarak üstünde bir çizik kırık vs var mı bence ya bu yüzden ya da usb kablolarına girişlerinde vs usb den kaynaklı bir arızan var çünkü bios hatası ayarları sıfırlamana rağmen hala çıkıyorsa çok garip
You should be careful not to cut off the electricity.Bir diskete bios update indir.bu disketin içine autoexec.bat dosyasini kopyala reset at.kurulum bitene kadar bilgisiyarı kapatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?