Bıos pili yok bios çipi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Bios'u sıfırlamak istiyorum ancak bios paneline girince benı user olarak görüyor ve administrator password'u not ınstalled olarak gozukuyor ne admınıstrator şifresi oluşturabiliyorum ne de herhangi bir şey bios'da hiçbir şey yapamıyorum, Laptop kullandığım için bios pilli yok onun yerine cmos çipi var. Nasıl hallederim ne yaparım bilmiyorum bilen varsa lütfen belirtsin her türlü komutu (cmd) denedim olmuyor güvenli önyükleme izin vermiyor diyor ve güvenli önyükleme'de kapanmıyor adamlar öyle bir bilgisayar tasarlamışlar ki sadece bakalım diye yani

ASUS X542UR pc OC edition

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Servise göndermek daha mantıklı çökme durumu daha pahalıya patlayabilir

İşleyen kod bug tutmaz
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
normal kasalarda biosa kısa devre yaptırıyoduk laptoplarada aynı şekilde yapılıbiliyor gözün alıyorsa bir araştır dene

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bioslarda user veya administrator diye bi ayrım olmaz ama, admin şifresi not installed diyorsa admin şifresi olmadan biosa girilebilir anlamına gelir. biosta ne yapmak istiyorsun, F7 ile advanced menüye girmeyi denedin mi?

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
servisle iletişim kur seni telefonla yönlendirebilirler ve ya gözünün karartıp sıfırlayacan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...