Onaylı Üye
anakartımın isigi var kendisinin, yanip sonuyor internetten baktim bellek hatasi diyor, hepsini birlestirince ne yapabilirimanakartindan bios pilini cikar ve bir kac dakika bekledikten sonra tekrar takip dene.
sadece islemci degistirmis isen bellek hatasi olacagini sanmam. bios pilini cikarip bekle ve geri tak ve geri donus yap.anakartımın isigi var kendisinin, yanip sonuyor internetten baktim bellek hatasi diyor, hepsini birlestirince ne yapabilirim
suan denedim tekrar fakat herhangi bir sey degismedisadece islemci degistirmis isen bellek hatasi olacagini sanmam. bios pilini cikarip bekle ve geri tak ve geri donus yap.
suan hangi islemci ile acmayi deniyorsun?suan denedim tekrar fakat herhangi bir sey degismedi
ryzen 5 5500suan hangi islemci ile acmayi deniyorsun?
tekrar eskisini takip acmayi denedin mi?ryzen 5 5500
deneyip yazacagimtekrar eskisini takip acmayi denedin mi?
maalesef tekrar ayni sekildetekrar eskisini takip acmayi denedin mi?
6203hangi bios sürümünü yükledin ?
her seyi denedim maaleser olmuyor. anakart yanmis olabilir mi? bios uptade yapmamiza ragmen@kingangel
1- Elektrik bağlantı fişlerini çekiniz.
2- BIOS pilini çıranız biraz bekledikten sonra tekrar yerine takınız.
3- Kasanın içindeki tozları hava ile temizleyiniz.
4- Ellerinize lateks veya nitril eldiven giyiniz ve Ram ları yerinden dikkatlice çıkarınız ve Ram slotlarını hava ile temizleyiniz.
5- Ram ları tekrar yerine dikkatlice takınız.
Bu işlemleri yaptıktan sonra Bilgisayarı tekrar açınız.
6- Diğer bir yöntem olarak HDMI porttan 2. bir ekran bağlayarak bilgisayarı tekrar açmayı deneyiniz.
Anakartın yanmış olabilir mi sorusunun cevabını teknik servisin cihazı incelemesin den sonra vereceği cevap olarak değerlendiriyorum.her seyi denedim maaleser olmuyor. anakart yanmis olabilir mi? bios uptade yapmamiza ragmen
anakartin muhtemelen saglam. muhtemelen yanlis bios attin soylendigi gibi. bios pilini cikarman genelde duzeltirdi ancak. BIOS pili olarak attigim gorselde CMOS anahtari olmasi lazim, onunla da sifirlamayi deneyebilirsin.her seyi denedim maaleser olmuyor. anakart yanmis olabilir mi? bios uptade yapmamiza ragmen
peki nasil bi sorun olabilir ki baska aklima baska bir sey gelmiyorAnakartın yanmış olabilir mi sorusunun cevabını teknik servisin cihazı incelemesin den sonra vereceği cevap olarak değerlendiriyorum.
hocam selamlar, anakartim b350m-a internete direkt aynisini yazarak asusun kendi sitesinden gerekli seyi indirip flashin icerisine attim ve devami bilinditi gibi zaten. yanlis attigimi aslinda pek dusunmuyorumAnakartın msi marka mı? veya bios flashback gibi bir düğme var mı anakartının arkasında? yanlış bios attıysan ondan kaynaklı olabilir.
bu arada anakartim asustekAnakartın msi marka mı? veya bios flashback gibi bir düğme var mı anakartının arkasında? yanlış bios attıysan ondan kaynaklı olabilir.
Anakartının üzerinde clrtc ya da clear ctr ram gibi bir ifade vardır 2 pinli bir soket o var mı kontrol edebilir misin? Varsa eğer cihazın power kablosunu tak bilgisayara start vermeden o pinlere tornavida falan deydir 10 15 saniye öyle bir dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?