Ultra Üye
arkadaşlar bios update yapmaya çalışıyorum fakat usb belleğim formatda kullandığım icin rufus 2 parçaya bölmüş durumda ve q-flash bios dosyasının icinde olanı degilde diğer bölümü görüyor nasıl çözerim?
Bu durumda, BIOS güncelleme dosyasını doğru bölüme kopyalamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:arkadaşlar bios update yapmaya çalışıyorum fakat usb belleğim formatda kullandığım icin rufus 2 parçaya bölmüş durumda ve q-flash bios dosyasının icinde olanı degilde diğer bölümü görüyor nasıl çözerim?
usbyi biçimlendir tek parça olsunarkadaşlar bios update yapmaya çalışıyorum fakat usb belleğim formatda kullandığım icin rufus 2 parçaya bölmüş durumda ve q-flash bios dosyasının icinde olanı degilde diğer bölümü görüyor nasıl çözerim?
Biçimlendirdim ama tek parça olmadıusbyi biçimlendir tek parça olsun
Hocam bu yöntemle yaptım ama hala gözükmüyor q-flash da
Bu video size yardımcı olabilir .
biçimlendirirken aygıt varsayılanlarını yükleyi seçBiçimlendirdim ama tek parça olmadı
Hocam bu yöntemle yaptım ama hala gözükmüyor q-flash da
hocam 2 tane bölüm olduğu icin birini silmiştim gözükmüyordu yine q-flash da ama simdi 2 parcaya böldüm q-flash da birisi gözüküyor suan update yapıp hemen deniyimbiçimlendirirken aygıt varsayılanlarını yükleyi seç
Bu durumda, BIOS güncelleme dosyasını doğru bölüme kopyalamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:arkadaşlar bios update yapmaya çalışıyorum fakat usb belleğim formatda kullandığım icin rufus 2 parçaya bölmüş durumda ve q-flash bios dosyasının icinde olanı degilde diğer bölümü görüyor nasıl çözerim?