Bir Anınızı Anlatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
çok canım sıkıldı beyler muhabbet edelim biraz ilk ben anlatayım
5-6 sene önce köye gitmiştik kurban bayramıydı sanırım bayramın 2. günü falandı anneannem her zaman ki gibi çer çöpü bir yere toplamış yakıyor orada ki çöpleri şimdi ben küçüğüm ateşe merakım var anneannem eve geri döndükten sonra ateşin yanına gittim oynamaya başladım sonra babam geldi dur şimdi bir yerini yakacaksın diye uzaklaştırdı ben tabi yaramazım o ateşle oynanacak inat ettim bir daha gittim bu sefer dayım gönderdi ben bizim televizyonun yanında ki kolonyayı alıp balkondan ateşe döktüm anneannem ateşi bizim ahırın yanına yakmış ben kolonyayı boşaltınca bir alev aldı o ateş uffff oradan ahıra sekti bir baktım ahır alev aldı hayvanlar yanıyor itfaiye geldi falan söndürdüler neyse ki bir şey olmadı sonra akşam oldu annem anneannem kızmaya başladı işte anne öyle ateş mi yakılır falan aslın da kadının hiç bir suçu yok her şeyi ben yapmışım ama o anki çaresizliği aklımdan çıkmıyor sonra 1 sene sonra öldü şimdi aklıma geliyor bazen çok koyuyor ama yapacak bir şey yok umarım affeder :D SIRA SİZDE

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sonunu okuyunca üzüldüm be dostum

İlk okuldayız tabi ben çok yaramazım o zamanlar yıllardan kış ayı çoçuklar tenefüse çıkmış kar topu savaşı oynuyorlar biz tabi sivri zekalıyız ya okulun arka bahçesinde ceviz ağacı var ceviz ağacının altındaki kardan cevizleri toplar kartopuna sıkıştırır atardık bir sallardım kim denk getirirsek yere yapıştırırdı kafaya göze atmazdık ama oynarken öğretmenler odasına bir attık bizim ögretmenin kafasına gelmiş
Post automatically merged:

Ben anım komik de yil ama babam sarhoş eve geldi annemi dönüyordu ve sonraki gün annem vefat etti bu anlattığım yalan de yil keşke kanıtlaya bilsem
Çok üzüldüm kardeşim başın sağolsun
İçimi yaktın
İçim parçalandı ya
ALLAH rahmet eylesin dostum

Son düzenleme:
Mevsimler Değil Sensizlik Soğuk
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kankam 6 sene önce sofradayız tüm aile yemek yiyicez herkes oturdu bende ozamanlar faceden imcici felanım bi tane video çıktı vendetta maskeli son ses aç diyo şarkı çalıyo açtım bir anda inleyen karı başladı tüm aile bana bakıyor sofradayız ben gülüyorum felan annem ne izliyorsun yaptı baktı tele vendetta maskeli kardeşlerimiz yatağın üstünde ruski dansı yapıyor :D çok utanmıştım elim ayağım dolandı istemeyerek güldüm böyle sevimsiz :/

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bizim bir yakın akraba abimiz vardı adam avcı tavşanın peşinden 30 ile giden 4x4 araban atlıyordu adam millet deliye biz akıllaya hasret kalıyoruz harbi

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
böyle yine hile ararken 5 yıllık wolftü hesabımdan olmuştum tarihi eser di bir nevi hala üzülürüm :(

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
5-6 sene önce köye gitmiştik kurban bayramıydı sanırım bayramın 2. günü falandı anneannem her zaman ki gibi çer çöpü bir yere toplamış yakıyor orada ki çöpleri şimdi ben küçüğüm ateşe merakım var anneannem eve geri döndükten sonra ateşin yanına gittim oynamaya başladım sonra babam geldi dur şimdi bir yerini yakacaksın diye uzaklaştırdı ben tabi yaramazım o ateşle oynanacak inat ettim bir daha gittim bu sefer dayım gönderdi ben bizim televizyonun yanında ki kolonyayı alıp balkondan ateşe döktüm anneannem ateşi bizim ahırın yanına yakmış ben kolonyayı boşaltınca bir alev aldı o ateş uffff oradan ahıra sekti bir baktım ahır alev aldı hayvanlar yanıyor itfaiye geldi falan söndürdüler neyse ki bir şey olmadı sonra akşam oldu annem anneannem kızmaya başladı işte anne öyle ateş mi yakılır falan aslın da kadının hiç bir suçu yok her şeyi ben yapmışım ama o anki çaresizliği aklımdan çıkmıyor sonra 1 sene sonra öldü şimdi aklıma geliyor bazen çok koyuyor ama yapacak bir şey yok umarım affeder :D SIRA SİZDE
valla aklıma anım gelmiyor knk :D gelse anlatırım valla :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yani zaten 13:02 pm lol oynamaktan bıktım bu yüzden kkkkk konuşalım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kanka zamanında okuldan kaçıcaktık 3 arkadaş aramızda anlaştık okuldan kaçalım diye kaçtık çarşıya giderken otostop çekelim dedik bitane doblo durdu bindik arabaya yol uzun tabi abiyle bi muhabbet oldu bide yoldayken diğer kaçan öğrencileride aldık abi de şansa bizim okuldan çıktı arabayla sohbet esnasında adama sorduk niye burdasın diye oğlu okuldan kaçmış müdürde çağırmış sonra o sordu ders bitti dedik herşey iyi güzelde 3 kişi bindiğimiz doblo çarşıya gidene kadar 9 kaçak öğrenci ile dolmuştu arabanın bagajından bile öğrenci çıkmışdı benimde böyle garip bi anım var işte :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Knight online usko Gaia server ı yeni açılmıştı girdik 35 mage charları 80 yaptık o günde utc eventi açıldı yeni açılmıştı içerde bir sürü tren kosper mage vardı bizde bedavaya arada kaynadık ban yedik çok büyük haksızlığa uğradık hala unutmam

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
5.sınıfa gidiyordum bisiklet sürüyodum frenleri yoktu bisikletin ayağımla yapıyordum çok hızlanınca bende yapamamıştim ben de denize uçtum

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
birgün evde oturuyordum nefers aldım sdsdfsdfsdfsdf

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Pubg de araba ile uçarken hileli karşı düşmanla havada çarpışıp arabalarımız patladı 8 kişi öldük :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bir tane köpeğim vardı av köpeği sabah benim botu kaçırmış dişlemişti parçalamıştı - çok kızmıştım. o gün dağda yaban domuzu kesmiş ölmüştü veterinere getirene kadar o bana çok koymuştu okuyordum . hafta sonu eve geldiğimde her zaman yolda karşılayan köpeğim gelmemişti. öğrenince yıkılmıştım iy ikötü 2 yılımız vardı
Post automatically merged:

allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...