The story about good
Ultra Üye
Selam dostlarım ben DemonSamuari ama bazıları bana bugün hangi oyun bedava der evet eğer yöneticiler için sorun değilse sürekli bedava keyleri paylaşacağım daha sonra teşekkür edeceksiniz çünki neredeyse hergün yeni steam keyleri paylaşacağım en sonunda çok oyununuz olup herhangi bir oyun incelemesi yazdığınıza orada 150 oyun yazısını gören elemanda sizin incelemenizi yararlı bulucak ^^
Lafı uzatmayacağım eskilerden kalma müzikleri berbat grafikleri berbat ama oynanışı güzle en önemliside koleksiyon kartları olan bir oyun karşımızda çok açıklayıcı ve düzgün bir dille yazacağım
Yapmanız gerekenler ;
İlk olarak promosyon sayfasındaki siteye üye değilseniz üye olun. Daha sonra sitedeki hesabınıza Steam hesabınızı ekleyin. Daha sonra promosyon sayfasındaki “Mass Giveaway” başlığının olduğu yerde Facebook, Twitter butonları da göreceksiniz. Bu butonların sağ üst köşesindeki çarpı işaretine tıklayın ve daha sonra karşınıza çıkan “Claim Free Copy” yazılı butona tıklayın. Captchaya yumruk atın “Submit” yazılı butona tıklayarak oyun kodunuzu sitedeki kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
Kodunuzu kütüphaneden almak için ise sitenin sağ üst köşesindeki “My Account” yazısına tıklayarak, “My Libraries” bölümüne gidin ve çıkan sayfadaki “Bundles Library” bölümündeki “Indiegala Giveaway” yazısına tıklayın. Oyunun ismini bulup “Redeem” butonuna basarak beleş oyun kodunuzu alabilirsiniz
( site güvenli zaten sitenin alt kısımlarında '' powered and secured by google '' yazıyor )
az kalsın unutuyordum
Captcha nasıl çözülür
Al link
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
resimler
Moderatörün son düzenlenenleri: