Aynen öyle hocam.Bilgisayardan doldurayım hazır şablondaki boşlulara bassın isityorsun sanırım doğru mu anladım?
Tam da bu şekilde yapmıstım, fakat cok kullanışlı değil malesef. cunku metin kutusu filan yerinden oynuyor, ister istemez yanlıslıkla.Diğer belgeyi tam hizaı bir şekilde taratman gerek sonra o dosyayı wordde filigran olarak sayfaya ekle. Hizalamasını vs yaptıktan sonra metin kutuları oluşturarak sayfayı doldur. Sonra filigranı devre dışı bırakarak yazdır. Birkaç kere deneme yanımayla hizalamasını düzeltmen gerekebilir. Sonra herşeyi tamamlayınca belgeyi boş olarak kaydet lazım oldukça kullanırsın.
Diğer belgeyi tam hizaı bir şekilde taratman gerek sonra o dosyayı wordde filigran olarak sayfaya ekle. Hizalamasını vs yaptıktan sonra metin kutuları oluşturarak sayfayı doldur. Sonra filigranı devre dışı bırakarak yazdır. Birkaç kere deneme yanımayla hizalamasını düzeltmen gerekebilir. Sonra herşeyi tamamlayınca belgeyi boş olarak kaydet lazım oldukça kullanırsın.
Yok hocam illagel bir iş değil, gördüğün belgeyi para verip alıyorum zaten. Cok fazla belge olduğu için elle doldurmak haliyle zaman alıyor. ps de bunu yapmayı düşündüm fakat çalıştığım yerde ki pc ps için çok yavaş.photoshop ile yapabilirsin ama illegalse yardımcı olamam
Kısmen hallettim, kendim bir şablon oluşturdum, onu kullanıyorum şimdilik. :dHocam aradıgını bulmuşsundur umarım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?