Şuan saçma sapan en düşük fiyatlarla bir pc topladım 8,600TL tuttu kanka uzun süre idare edicek bir tip oyunlarda falan sıkıntı çekmezsin, senin bütçen ne kadar acabaMerhaba iyisiniz umarım.
bana Bir konuda yardım etmenizi istiyorum.
öyle Görkemli Bir bilgisayar Toplamak istemiyorum aslında tek istediğim Beni uzun zaman Götürebilecek hızlı,Güçlü ve Çokda göz yormıyan Bir sistem kurmak.
Kısaca Bir bilgisayar almak isteseydiniz Bunun Birleşenleri Soketinden Tutun Kasasına Kasasından Tutun mikrafonuna Kadar değerlendirmenizi istiyorum.
Pek Bilgisayardan Anlıyan biri deilim Şuanki bilgisayardan iyi olmasını istiyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Lan xdbütçe belirtir misin madem hayal kuramicaz bütçemizi bilelim
Banada max 2bin 2.100 lük bi ekran kartı çözsene 2. el e açığım zaten bu paraya sıfır ekran kartlarının sadece kutularını veirrler heraldeBütçe nedir ? Ona göre Oem sistem öneriyim Steam butun oyunlari kaldırır
öyle deme kutusuna çok şükür paramız yetiyorBanada max 2bin 2.100 lük bi ekran kartı çözsene 2. el e açığım zaten bu paraya sıfır ekran kartlarının sadece kutularını veirrler heralde
:/ Durumlar çok kötü bende upgrade etmek istiyorumöyle deme kutusuna çok şükür paramız yetiyor
Çok doğru ısınma ve upgrade sorunları ile yüzleşmektense masaüstü daha iyiÖneriden öte sana güzel bir tavsiye masaüstü yap kendine dostum laptop olmasın
Hayat bize metin2 oynamaktan baska çare bırakmıyorKnk hem bütçeni belirt hemde ekran kartlarının fiyatlarının uçuk olduğunuda unutma
Bütçe sorun deilŞuan saçma sapan en düşük fiyatlarla bir pc topladım 8,600TL tuttu kanka uzun süre idare edicek bir tip oyunlarda falan sıkıntı çekmezsin, senin bütçen ne kadar acaba
sana hazır sistem önerebilirim ozaman al kur oyna istediginiBütçe sorun deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?