- Konuyu başlatan
-
hazır bir sistem almayı düşünmüyorum İlk bilgisayarım Hazır sistemdi Bu sefer parça parça Hazırlamayı düşünüyorumsana hazır sistem önerebilirim ozaman al kur oyna istediginiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaptertemiz ince düşünülmüş bi kasa
Şu devirde şu cevabı verip hala buradan fikir almaya çalışman inanılmazBütçe sorun deil
Şuan modumda değilim kankam ama sana yarın yardımcı olurum istersen, beraber bir pc toplarız senin ideallerine görehazır bir sistem almayı düşünmüyorum İlk bilgisayarım Hazır sistemdi Bu sefer parça parça Hazırlamayı düşünüyorumiyilerinden. ama yinede teşekkür ederim
O kadar dememiştimŞu devirde şu cevabı verip hala buradan fikir almaya çalışman inanılmazUNBELIEVABLE !!!
Kardeşim banka kartlarını ve bi miktarda nakit paranı yanına alıp son model arabana atlayıp vatanpc e gidiyorsun bana oradan son model bi pc çekin beni yormayın diyorsun tüm sorunun çözülüyorbütçe sorun değil kısmından ben bunu anladım böyle bir bütçe olmalı sorun olmaması için..
Hatta 1 tanede 570 yada 580 ekran kartı ben alabilir miyim bak en kötülerini söyledimen ucuzundan 1 ekran kartıda bana alır mısın AMD Ryzen 3200 G var bende ekran kartı yok :/
Yinede saol yormim seni ben Uğraşın içim yeniden Çok saolŞuan modumda değilim kankam ama sana yarın yardımcı olurum istersen, beraber bir pc toplarız senin ideallerine göre
O kadar dememiştimAltımda araba yok daha ehliyet olmadığı için
Post automatically merged:
ooo banada ordan bi 570 yaŞu devirde şu cevabı verip hala buradan fikir almaya çalışman inanılmazUNBELIEVABLE !!!
Kardeşim banka kartlarını ve bi miktarda nakit paranı yanına alıp son model arabana atlayıp vatanpc e gidiyorsun bana oradan son model bi pc çekin beni yormayın diyorsun tüm sorunun çözülüyorbütçe sorun değil kısmından ben bunu anladım böyle bir bütçe olmalı sorun olmaması için..
Hatta 1 tanede 570 yada 580 ekran kartı ben alabilir miyim bak en kötülerini söyledimen ucuzundan 1 ekran kartıda bana alır mısın AMD Ryzen 3200 G var bende ekran kartı yok :/
Sıranı bekle kardeşimooo banada ordan bi 570 ya
alınır illa bir gün yaSıranı bekle kardeşim
| Parça | 1. Seviye Sistem | 2. Seviye Sistem | 3. Seviye Sistem |
| Ekran Kartı | Sapphire Radeon RX560 4GB – 1.750 TL | Galax GeForce GTX1650 EX 4GB – 3.125 TL | Galax RTX2060 Plus EX 6GB – 6.590 TL |
| İşlemci | AMD Ryzen 3 1200 AF – 850 TL | AMD Ryzen 5 1600 12nm – 980 TL | AMD Ryzen™ 5 3600 – 1.950 TL |
| Anakart | ASRock A320M – 445 TL | Gigabyte B450M-S2H – 590 TL | Gigabyte B450M-S2H – 590 TL |
| Ram | Adata DDR4 8GB XPG GAMMIX D30 – 338 TL | Corsair 16GB – 639 TL | Adata XPG Spectrix D60G 16GB – 748 TL |
| Kasa | Gamebooster GB-G3030B Kasa – 386 TL | Gamebooster GB-G3030B Kasa – 386 TL | Gamepower Warcry Compact – 799 TL |
| Depolama | Patriot 240GB Burst SSD – 282 TL | Sandisk Ultra 500GB M.2 SSD – 488 TL | Sandisk Ultra 500GB M.2 SSD – 488 TL |
| Power(PSU) | Aerocool Aero White 650W 80+ – 538 TL | Aerocool Aero White 650W 80+ – 538 TL | Aerocool Aero White 650W 80+ – 538 TL |
aynn sıfır var ama iyi deyilöyle deme kutusuna çok şükür paramız yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?