Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgisayar hayatta her şeyde kullanılabilecek bi teknolojik ürün bence 10binin katları bile verilir hem kullanışlı hem iş görüyor hemde uzun seneler kalabiliyor
Amaca ve hedefe göre değişir eğer gerçekten işine yarayacak ise olabilir ama pc ile pek ilgisi olmayan arada bir kullanan birisi için mantıklı olmaz bu tamamen senin kullanımına göre değişir
Valla arkadaşım ben kasım sonu gibi topladım pc'mi ekran klavye mouse vs herşey dahil 28,000TL para verdim gayet memnunum muhtemelen çoçuğum bile kullanır
Para sıkıntın yoksa maddi durumun iyiyse alınır.Eğer imkanında varsa yurt dışından daha uygun bir fiyata getirilebilir veya masaüstü dizersen parça olarak daha ucuza getirirsin kuzenimin 1 2 k ya yurt dışında dizdiği pc şuan bi 8 9 k rahat var.
kimisine göre değişir. Bir insanın gözü açtır 20bin lira ekran kartını verir ama onu hakkıyla kullanmaz. Bir insan toplam bilgisayara 7 bin verir tüm gereksinimi karşılayacak bir sisteme sahip bilgisayar alır onunla mutlu mesut geçinir...