hocam newegg türkiyeye getirim yapıyor mu bu aradaMSI Gaming GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 PCI Express 4.0 Video Card RTX 3060 Gaming X 12G bu ekran kartını alacağım ve newegg den alıyorum bazı ekran kartlarında lhr varken isimin sonuna yazıyor lhr ibaresini ama bazılarında yok bundada yoktu bunda lhr var mıdır ?
uzun olmadı başlayalı ama yapıyor diye biliyorumhocam newegg türkiyeye getirim yapıyor mu bu arada
hocam evga markı kartlarda kr yazanlarda lhr yokdu dimiuzun olmadı başlayalı ama yapıyor diye biliyorum
kr hakkında bir bilgim yok lhr yide birkaç gün önce öğrendimhocam evga markı kartlarda kr yazanlarda lhr yokdu dimi
2060 ta varmıdır ?Zaten bulunuyor bro
Alırken açıklamasında yazar . Bazı modellerin hem lhr hem lhr olmayanları var . Ama lhr olması mining yapmayacak arkadaşları etkilemez2060 ta varmıdır ?
var diye biliyorum ya2060 ta varmıdır ?
tamamdır teşekkürler hocam açıklamasında yer alıyormuş zaten dikatli baktım davar diye biliyorum ya
rica ederim ne demek hocam..tamamdır teşekkürler hocam açıklamasında yer alıyormuş zaten dikatli baktım da
20 serisinde yok diye biliyorum ama son sürüm NVIDIA GeForce Experience ile Driver sayesinde belki yazılımsal LHR atıyor olabilirler2060 ta varmıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?