26 Kas 2016 #1 MRDizzy M MRDizzy (✔) Süper Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 1,239 Çözümler 1 Tepki puanı 130 Ödüller 8 10 HİZMET YILI [font=Hind, sans-serif]1- Başlat > çalıştır komutuna systeminfo komutunu yazarak öğrenebilirsiniz 2- Başlat > Çalıştır komutuna dxdiag komutunu yazarak.[/FONT] [align=center][font=Hind, sans-serif] [/FONT] [font=Hind, sans-serif]3- ise üçüncü parti bir yazılım olan GPU-Z adında küçük bir yazılım olan bu programla ekran kartınızın tüm özelliklerini bulabilirsiniz. Programın Ekran Görüntüsü ;[/FONT] [font=Hind, sans-serif] [/FONT] [/align]
[font=Hind, sans-serif]1- Başlat > çalıştır komutuna systeminfo komutunu yazarak öğrenebilirsiniz 2- Başlat > Çalıştır komutuna dxdiag komutunu yazarak.[/FONT] [align=center][font=Hind, sans-serif] [/FONT] [font=Hind, sans-serif]3- ise üçüncü parti bir yazılım olan GPU-Z adında küçük bir yazılım olan bu programla ekran kartınızın tüm özelliklerini bulabilirsiniz. Programın Ekran Görüntüsü ;[/FONT] [font=Hind, sans-serif] [/FONT] [/align]
26 Kas 2016 #2 barkintfn B Uzman Üye Katılım 14 Eki 2016 Mesajlar 181 Tepki puanı 2 Ödüller 6 Yaş 29 9 HİZMET YILI Kardeş sen niye D.Mod başvurusu yapmıyorsun ?
26 Kas 2016 Konuyu başlatan #3 MRDizzy M MRDizzy (✔) Süper Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 1,239 Çözümler 1 Tepki puanı 130 Ödüller 8 10 HİZMET YILI barkintfn' Alıntı: Kardeş sen niye D.Mod başvurusu yapmıyorsun ? Genişletmek için tıklayın ... D.mod Sorumluluk İster Bende Öyle Bi Sorumluluk Alamam Alırsamda Uygulayamam 3 Defa Oldum 3 Defa Bıraktım
barkintfn' Alıntı: Kardeş sen niye D.Mod başvurusu yapmıyorsun ? Genişletmek için tıklayın ... D.mod Sorumluluk İster Bende Öyle Bi Sorumluluk Alamam Alırsamda Uygulayamam 3 Defa Oldum 3 Defa Bıraktım