Emin misin ?Hak edilmeden hiçbirşey kazanılmaz.
Bence de sıkıntılı olabilir çünkü 2 dersten aynı puan saçmalık bencekanka benim bir öğretmenim vardı kendi öğrenciyken kendine ne yapıldıysa onu yapıyodu kendi öğrencilerine öyle bişey olabilir
Sorun o değil ki 2 dersin puanın aynı olması bana Garip geldiSanırsam hakedilmeden birşey kazanılmazdan kastımı sen yanlış algıladın kardeşim.
Benim değinmek istediğim haketmediğin bir puanı öğretmenin sana vermemesi gayet normal ve olması gereken bir durum.
Ha birisi çıkıpta şunu diyebilir : o kadar yıl okumuş 1 senesi çöpmü olsun (veyahutta 1 dersten kalsınmı).
Bunu derslerine ve okuldaki davranışlarına gereken ilgiyi göstermeden önce düşünmesi gerekli, umarım bundan sonra daha dikkatli davranırsın.
Vermek istediğim mesajı algıladığını umuyorum. Okul hayatında Başarılar.
bence de haklıSanırsam hakedilmeden birşey kazanılmazdan kastımı sen yanlış algıladın kardeşim.
Benim değinmek istediğim haketmediğin bir puanı öğretmenin sana vermemesi gayet normal ve olması gereken bir durum.
Ha birisi çıkıpta şunu diyebilir : o kadar yıl okumuş 1 senesi çöpmü olsun (veyahutta 1 dersten kalsınmı).
Bunu derslerine ve okuldaki davranışlarına gereken ilgiyi göstermeden önce düşünmesi gerekli, umarım bundan sonra daha dikkatli davranırsın.
Vermek istediğim mesajı algıladığını umuyorum. Okul hayatında Başarılar.
Sorun o değil ki 2 dersin puanın aynı olması bana Garip geldi
Kıl olacak bir şey yapmadım adama desem obence de haklı
Post automatically merged:
olabilir ya tesadüf yada adam kıl olmuştur sana
Benim durumuma gelince anlarsın gerçi daha üniversite de tadı almamışsın belli yoksa bu kadar rahat yorum yapamazsın20 Puan Az deil Burda ağlayıp vakıt kaybedeceğine çalışmaya baslasan daha ıyı olur
Ben üniversite sen bahsediyorumSenin gene iyi meb bana random atmıştı 49,92706846925 Tarihci 5 puan daha eklese geçiyorum
Hangi bölüm?Valla bizim hocalar, soruları veriyordu html,veri tabanı,c# sorularını felan hatta müdür çakmasın diye 2-3 soru yanlış yapıyorduk.
Knk büte artık g.oBen üniversite sen bahsediyorummesela bu hoca yüzünden seneye o dersin sınavına gireceğim ama sizde o yok çok şanslısınız lisenin değerini bilin
Post automatically merged:
Hangi bölüm?
Büt zaten bunlarKnk büte artık g.o
Knk öyleyse alttan alacan gelecek sene yapacak bişey yokBüt zaten bunlar
Mecbur yapacak bir şey yok bu arada 1.sınıf öğrencisiyimKnk öyleyse alttan alacan gelecek sene yapacak bişey yok
bu arada kaçıncı sınıfsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?