Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
çok uğraştık ama yok abi aileler nuh diyor peygamber demiyoraileleri barıştırmazsan bu iş imkansız
hamile bırakıp doğacak çocuğun hayatını mahvetme ya aileni ya da sevgilini karşına alıcan beraber bu sorunu çözmeniz lazım yoksa bi yere varamazsınızarkadaşlar bir kızı seviyorum oda beni seviyor ama ikimizin aileleri ise biraz kavgalı bazı konulardan dolayı kız beni hamile bırak diyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim kaçır falan demeyin o işlere girmem lütfen.
ailem de onunla çıkmamı istiyor karşı aile de kızının fikrine saygılı ama dediğim gibi onun ailesi de benim ailem de kavgalı.
Evlenmeden ilişkiye girip sevdiğinde olsa helalin olmadan işler o haddeye gelirse büyük günaharkadaşlar bir kızı seviyorum oda beni seviyor ama ikimizin aileleri ise biraz kavgalı bazı konulardan dolayı kız beni hamile bırak diyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim kaçır falan demeyin o işlere girmem lütfen.
ailem de onunla çıkmamı istiyor karşı aile de kızının fikrine saygılı ama dediğim gibi onun ailesi de benim ailem de kavgalı.
Şakasına söylenmiş bir cümle olduğunu ilk okul çocuğu bile anlar allahtan “(!)” dikkate almayın diye notda düşmüşüm.Çok zor bilader gerçekten yukarda manyağın teki büyü filan demiş girme o işlere benim de sevdiğim vardı ailesi mor partiye oy veriyordu kürtdü bizimkilerde istemiyordu kürt kız olmadı yapacak bişey yok ülkede kızmı kalmadı bulursun illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?