bir kızı seviyorum oda beni seviyor ama aileler anlaşamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Ha bu arada elimde büyü kitapları var, istersen atabilirim (!)
İnsanca fikir istiyor söylediğin lafa bak

“(Ehl-i kitaptan bir tâife) Hz. Süleyman’ın hükümranlığı aleyhinde şeytanların uydurup okuyageldiği (iftirâlara) tâbi oldular. Hâlbuki Süleyman (a.s) (sihir yaparak) kâfir olmadı. Lâkin şeytanlar kâfir oldular. Çünkü onlar, insanlara sihri ve Bâbil’de Hârut ile Mârut isimli iki meleğe indirilen (bilgileri) öğretiyorlardı. Hâlbuki o ikisi: «Biz ancak imtihan için gönderildik, sakın (öğrettiğimiz bilgileri sihir yapmakta kullanıp da) kâfir olma!» demeden hiç kimseye bir şey öğretmezlerdi. İşte bunlardan, kişi ile hanımının arasını ayıracak şeyleri öğreniyorlardı. Fakat onlar, bununla, Allah’ın izni olmadan hiç kimseye zarar verecek değillerdi. Kendilerine faydalı olanı değil de zarar veren şeyi öğreniyorlardı. Şânıma yemin olsun ki onlar, sihri satın alanların (Allah’ın kitabını bırakıp sihirle meşgul olanların) âhiretten nasibi olmadığını çok iyi bilirler. Kendilerini fedâ ederek karşılığında satın aldıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi!”

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
senin adına üzüldüm dostum düzenini kurduktan sonra kaçırman en mantıklısı olur

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aga ciddi misiniz ağlıyım mı bütün mesajları oku başta tavsiye verdim 2. Seferde ortamı yumuşatmak için ironi yaptım neyse….

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aracı olman gerekiyor aileler arası çok zor ama belki profesyonel yardım alabilirsin

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kaçır kızı

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
İkiniz birbirinizi seviyorsanız ve reşitseniz neden aile bu kadar önemli? babanın evinde mi kalmayı düşünüyorsun.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam arkadaş ironi yapmış sondaki (!) ironi kardeş bu şaka yani takılmayın anlamına geliyor

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bu yüzden ekonomik özgürlük çok önemli aranızda çok büyük bir sevgi varsa aileleri bırakıp beraber yaşabilirsiniz. ama tavsiyem kesinlikle yapmamak çünkü genelde bu tarz ilişkiler zor olduğu için devam ediyor nerede hayat kolaylaşmaya başlıyor bu sefer heyecan bi aksiyon aramaya başlıyorsun ve ardında kavga başlıyor.. sonrası malum zaten, ayrılık.. o yüzden ani kararlar vermemek en mantıklısı..

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ikiniz kararlıysanız aileler siz adım attıkça saygı duyacaktır hamile bırak ne demek

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kaçmıyorsa hamile bırak demesi çok saçma

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Dostum sana sadece şunu söyleyeceğim. Senin ve değerli kardeşimizin düşüncesi önemli burada, kendi hayatınızı çizebilecekseniz eğer çok takılacak bir durum yok. Ailesiyle değil, kız ile evleniyorsun.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
nolucak hamile kalınca ailelermi barışarcak sen o kızdan vazgeç reis

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aileleriniz fikrinize saygılıysa neden bu kadar takıldın ki dostum,belli bir süre sadece ilişkiniz kısıtlı olur ama ister istemez aileleriniz zamanla göz yumacaktır

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aileleriniz eninde sonunda mutluluğunuz için yola geleceklerdir siz vaz geçmeyin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gerçekten üzücü bir olay ama anlaştırman gerekiyor diyorum ben

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hiç iki ailenin de karşısına çıkıp bu konu hakkında konuştunuz mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...