Tired of cheating
Süper Üye
aileleri barıştırman lazım tam olarak neden küs duruma düştü aileleriniz?arkadaşlar bir kızı seviyorum oda beni seviyor ama ikimizin aileleri ise biraz kavgalı bazı konulardan dolayı kız beni hamile bırak diyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim kaçır falan demeyin o işlere girmem lütfen.
ailem de onunla çıkmamı istiyor karşı aile de kızının fikrine saygılı ama dediğim gibi onun ailesi de benim ailem de kavgalı.
daha reşit değilsin diye düşünüyorum XD hayatını mahfetmek için güzel bir adımbazı konulardan dolayı kız beni hamile bırak diyor
Şuan kaçırmaya karşı isen veya kaçırmayacaksan sanırım evlenmeyi de düşünmüyorsun yani bir acelesi yok gibi. Zira canına tak etseydi durum gözün bir şeyi görmezdi diye düşünüyorum. Normal hayatınıza devam edin sevgili olarak zamana bırakın .arkadaşlar bir kızı seviyorum oda beni seviyor ama ikimizin aileleri ise biraz kavgalı bazı konulardan dolayı kız beni hamile bırak diyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim kaçır falan demeyin o işlere girmem lütfen.
ailem de onunla çıkmamı istiyor karşı aile de kızının fikrine saygılı ama dediğim gibi onun ailesi de benim ailem de kavgalı.
Yok ya her zaman öyle olmuyor. Benim ailem ile hanımın ailesi çok muhatap olmuyorlar aralarında bir problem yok ama benim ailem hem çok parça parça ayrı şehirdeler hem de bir bölümü Almanya da hanımın ailesi ise Ordu da. Aileler çok iyi anlaşacak diyebir şey yok evlendikten sonra eşlerin ailelerine '' yuvam için mutluluğum için şunları şunları yapma '' diyebilmesi gerekiyor ailesine.Evli biri olarak söylüyorum kardeşim tabi ki imkansız değil ama eşler evlenirken aynı zamanda ailelerde evleniyor kısmen allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?