bir kızı seviyorum oda beni seviyor ama aileler anlaşamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tired of cheating
Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
onu hamile bırakmalısın, o zaman tüm problem 1 ay içinde çözülecek

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
zor mesele. zamanla ya aileler alışacak ya da zamanla siz. zaman her şeyin ilacı vesselam

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aileleri barıştırman lazım tam olarak neden küs duruma düştü aileleriniz?

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bir yemek ayarla ve iki tarafı da davet et, daveti iletirken kavganın anlamsız olduğu bunu konuşarak halledebileceğinizi belirten cüretkar ve davetkar bir mesaj ilet.

Üye
4 HİZMET YILI
kızın abisi sana yakın yaş grubu biri varsa iletişim kur yavaştan olucak birşey bu

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben de henüz reşit olduğunuzu düşünmüyorum, açtığın konu ve yazdığın şeylerden yola çıkarak.. Benzer olmasa da yine ailelerin dahil olduğu bir problemle ben de karşı karşıyayım belki ilk başta hamile olsa diyecek söz kalmaz iş bitmiştir ve birbirimize kavuşuruz kafasıyla bakıyorsunuz ama asla bilemezsin doğacak çocuğa acı, kendini çocuğun yerine koy.

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
siz birbirinize sıkı saygılı oldugunuz sürece önünüzde hiç bir engel olamaz sabır kardeşim sabır siz sıkı kalmaya yolunuza gitmeye devam edin herşey çözülücektir

Donator
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hayatlarını birleştirecek olan sizlersiniz aileler değil madem saygı duyuyorlar evlen gitsin

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bence hamile bırakmak veya kaçırmak mantıksız zamanla hala bırakmadığınızda birbirinizi ne kadar ciddi olduğunuzu anlıycaklardır

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kanka ikinizde birbirinizi seviyormuşsunuz bence aileleri toplayip ciddi bir konuşma yapin eminimki anlıyacaklardir

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Şuan kaçırmaya karşı isen veya kaçırmayacaksan sanırım evlenmeyi de düşünmüyorsun yani bir acelesi yok gibi. Zira canına tak etseydi durum gözün bir şeyi görmezdi diye düşünüyorum. Normal hayatınıza devam edin sevgili olarak zamana bırakın .

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Evli biri olarak söylüyorum kardeşim tabiki imkansız değil ama eşler evlenirken aynı zamanda ailelerde evleniyor kısmen allah yardımcın olsun

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Evli biri olarak söylüyorum kardeşim tabi ki imkansız değil ama eşler evlenirken aynı zamanda ailelerde evleniyor kısmen allah yardımcın olsun
Yok ya her zaman öyle olmuyor. Benim ailem ile hanımın ailesi çok muhatap olmuyorlar aralarında bir problem yok ama benim ailem hem çok parça parça ayrı şehirdeler hem de bir bölümü Almanya da hanımın ailesi ise Ordu da. Aileler çok iyi anlaşacak diyebir şey yok evlendikten sonra eşlerin ailelerine '' yuvam için mutluluğum için şunları şunları yapma '' diyebilmesi gerekiyor ailesine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...