Onaylı Üye
ya knka çevresi önemli bence erkek arkadaşlarını senden daha çok savunuyorsa bişiler vardır aldtılmış biri olarak söylüyorumTelefonunu kurcalamanın yollarını bulun kesinlikle öğrenirsiniz.
ya knka çevresi önemli bence erkek arkadaşlarını senden daha çok savunuyorsa bişiler vardır aldtılmış biri olarak söylüyorumTelefonunu kurcalamanın yollarını bulun kesinlikle öğrenirsiniz.
knka erkek çevresi varsa sıkıntı diyim yani benimde başımdan geçtiİlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?
knka erkek arkadaş çevresi var diyor bak benim başıma geldi aynısıtelfonu kurcala senden artık bıkmış takmıyorsa falan kesinlikle aldatıyor yada sevmiyor yada senden sıkıldı bilmiyorum
ciddi düşünmek hata bencekanka yapacağın tek şey o kızdan uzaklaşmak aga yada ciddi düşünmeyeceksin
ee yani knka şu zamnda hepsi çogu /95 fgelanaldatmayan kız yoktur
öylede knka sevmeyecenZamanla ilgisi ve hevesi sana karşı azalıyorsa onu heyecanlandıran başka şeylerin başladığı kaçınılmaz bir gerçektir.
Kusura bakmada senin kıza bippppp yapmayan kalmamışİlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?
soğuk yaparsa gibi eskisinden daha az görüşüyorsanız olabilirİlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?