Bir kızın aldattığı nasıl anlaşılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
İlk defa biriyle çıktım, çok erkek çevresi var. Her gördüğünü tanıyordum eskiden diyor. Şüphem yok ama aldatıp aldatmadığını nereden anlarım?
knka erkek çevresi varsa sıkıntı diyim yani benimde başımdan geçti
Post automatically merged:

telfonu kurcala senden artık bıkmış takmıyorsa falan kesinlikle aldatıyor yada sevmiyor yada senden sıkıldı bilmiyorum
knka erkek arkadaş çevresi var diyor bak benim başıma geldi aynısı
Post automatically merged:

kanka yapacağın tek şey o kızdan uzaklaşmak aga yada ciddi düşünmeyeceksin
ciddi düşünmek hata bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Size soguk davranması ve size artık geç cevap vermelerinden anlayabilirsiniz o zaman işte kızın hayatında başka biri vardır

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Zaman gösterecektir fakat aldatmak isteyen gizlice de olsa aldatır.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
davranış deişikliği net genelde pişman olan insanlar daha çok sevgi gösterir vicdan azabindan bide bunun tersi vardır onda da ilgisin kaybeder eskiden kıskanç olan biri kıskanmaz sürekli yazan yazmayı azaltır eğer pişmansa daha çok bağlanır eğer pişman değilse ilgisini kaybeder net çok erkek çevresi olan kızdan genel olarak sevgili olunmaz

arw3n
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka biz ne desek de zaten sende anlarsın zamanla elinden kaymaya başlar ve sonra çat ayrılalım falan der baba anlarsın ya bi zamandan sonra eskisi gibi eğilse hevesi bittiyse hızlısından bb de

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
soğuk davranıyorsan yazdıklarına geç cevap veriyorsa başka biriyle konuşuyordur kardeşim çünkü yaşadım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence çok fazla kafada kurmadan onu bile zamana bırakmak en doğru olan yoksa ortada birşey yokken bile ilişkiniz çok büyük zararlar görebilir.

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Gecenin köründe seni seviyorum aşkım mesajı alırsan bi şüphelenmek lazım, bir de böyle onu mahçup edecek şeyler söyleyince gereğinden fazla mahçup olup üzülürse yine şüphelenebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Telefon vermiyormuş, soğuk yapıyormuş bunlar da tabi birer etken ancak bir kızın aldattığını asıl gözlerinden anlarsın. Gözleri her şeyi söyler sana zamanla

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ona aldatmak sence nasıldır gibisinden fikirlerini sorarak ağzını ara verdiği cevaplara göre bunu anlayabiliyorsun çünkü eğer bu soruyu sorduğunda seni aldatıyorsa çok agresif bir şekilde cevaplayacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka kızın telefonunu aç gir igye wpye zaten her şey açıkca belli olur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bir kızın aldattığına dair belirtiler kesin değildir ve her insan farklı tepkiler verir. Ancak, bazı yaygın işaretler şunlar olabilir:

1. Daha az ilgi gösterme: Bir kız daha önce ilgi gösterdiği veya yapmaktan hoşlandığı şeylere ilgi göstermezse veya daha az zaman ayırırsa, bu bir işaret olabilir.
  2. Daha az iletişim: Daha az mesajlaşma, arama veya yüz yüze görüşme yapmak veya uzun süreler boyunca yanıt vermemek de aldatmanın bir işareti olabilir.
  3. Gizli davranışlar: Partnerinizin, telefonunu veya sosyal medya hesaplarınızı gizlemesi veya önceden yapılan planlara uymama eğilimi göstermesi, bir şeylerin yanlış olduğunu gösteren işaretler olabilir.
  4. Davranış değişiklikleri: Bir kişinin davranışı, rutinleri veya ilgi alanlarındaki değişiklikler de aldatmanın bir işareti olabilir.
  5. Suçluluk veya savunma: Bir kız arkadaşınızın, ilişkiniz hakkında konuştuğunuzda savunma yapması veya suçluluk hissi yaşaması da bir işaret olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sana karşı esikisi gibi samimi davranmıyorsa , mesajlarına geç cevap veriyorsa ve sana sürekli işim var diyorsa bunlar net göstergelerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...